İSTİFA ŞOKU YAŞANMIYORMUŞ!

İSTİFA ŞOKU YAŞANMIYORMUŞ!

AK Parti Söke İlçe Başkanı Gürer, 2 arkadaşımızla yollarımız ayrıldı, 2 kişiyle de ayrılacak” dedi.

Gerçek Gazetesi/ Durmuş TUNA
AK Parti Söke İlçe Yönetiminin çatırdadığı yönünde dün akşam sosyal medyada çıkan haberler üzerine Söke İlçe Başkanı Av. Fatih Gürer, açıklama yaptı. 
“habermc.com” ve “gundem09.com” sitelerinde paylaşılan haberler tarafımızdan da yapılırken, kısa sürede bir çok haber sitesi tarafından da paylaşılmştı. Haberde yönetimden en az 5 üyenin istifa ettiği, bu istifaların kamuoyundan gizlendiği öne sürülmüştü. Başkan Gürer, istifa şoku yaşamadıklarını ancak iki arkadaşımızla kan uyuşmazlığı yaşandı ve çalışmak istemediklerini söylediler. Yollarımızı ayırdık. Bunun yanında iki arkadaşımızla daha yollarımızı ayırmak üzereyiz. Siyasi partilerde bu gibi durumlar olağan. İstifa şoku yaşanmıyor ve yönetmde çatırdama yok.” dedi.
Yönetim kurulu toplantılarının az sayıda üyeyle yapıldığı ve toplantıların formaliteden öteye geçmediği yönündeki iddiayı da cevaplayan Başkan Gürer, “Ramazan Ayı ve yaz sezonu olması nedeniyle toplantıları yapamıyoruz. Arkadaşlarımız oruçlu ve havalar sıcak. Bu nedenle toplantıları yapmıyoruz. Bunun altında başka birşey aranmamalıdır.” dedi. 
Gürer, “İstifaların duyulmaması için yoğun çaba saef ettiğim ve yönetim kurulu üyelerinin toplantılara katılmama gerekçelerinin bana karşı bir eylem olduğu doğru değildir. Mesleğimin avukatlık olması ve bu nedenle de iş takibi yaptığım doğru değildir. Resmi dairelerle avukatlık anlaşması yapmadım. AK Parti Söke İlçe Başkanı olmam nedeniyle büromda dosya sayısının artması gibi bir durum söz konusu değildir. Bunlar maksatlı olarak ortaya atılan iddialar. Güç bize kaydığı için rahatsız olan parti içi muhalefetin çıkardığı iddialar” dedi.
İstifa etmeyen bazı yönetim kurulu üyelerinin imtiyazlı hale getirildiği ve de kayırıldıkları yönündeki iddiaları da yanıtlayan Gürer, “Bazı yönetici yakınlarının Devlet kurumlarında taşeron firma emrinde çalışıyor gibi gösterilip, aynı zamanda başka işlerde çalışarak haksız menfaat temin ettikleri iddiası da asılsızdır. Bu durumda bir yönetici arkadaşımızın kızı partimizde sekreter olarak çalışmakta ve kendsine uygun bir iş bulduğumzda yerleşecek. Durum iddia edildiği gibi değil” dedi.
Haberlerle ilgili yasal yollara başvuracağını da belrten Gürer, “Dimdik ayaktayız, görevimizin başındayız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.