“İtalya Günleri” başladı

“İtalya Günleri” başladı

“İtalya Günleri” başladı

İtalya’nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" Kuşadası’nda açıldı.
İtalya’nın inşaat sektöründeki armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde, ’İtalyan Günleri’ adıyla açılan fuarda buluştu. İki gün sürecek olan fuarın açılışını Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, İtalya İzmir Konsolosu Anatonio Ionio ile Gruppa Triveneto’nun başkanı Tiberio Fiesoli birlikte yaptı. Kaymakam Aksoy, konuşmasında Kuşadası’yla ilgili bilgiler verirken, Kayalı ise “Kongre merkezi Kuşadası için bu nedenle önemli bir konumda. Umarım önümüzdeki organizasyonlarda AB üyesi olarak ev sahipliği yaparız. Aynı denizi, Akdeniz’i paylaşan iki ülkenin insanları olarak birbirimizden farkımız yok, bir arada olmalıyız” dedi.
Fuarı düzenleyen İtalyan Gruppa Triveneto’nun başkanı Tiberio Fiesoli de Kuşadası’nda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Kuşadası’nda düzenlediğimiz organizasyonun başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum” diye konuştu.
FUARDA YENİLİKLER
Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde düzenlenen İtalyan Günleri ve İtalya’nın inşaat sektöründeki armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri fuarı, sektördeki birçok yeniliğe ev sahipliği yaptı. Türk inşaat sektör temsilcilerinin ilgi göstermesi beklenen fuarda, en büyük ilgiyi ise altın ve swarovski taşlarıyla süslenmiş banyo armatürleri çekti. Isıtma soğutma teknolojilerindeki gelişmeler ile yenilikler fuara katılanların ilgisini çekti Fuar boyunca İtalyan sektör temsilcileri yatırımcılarla görüşme ve anlaşma olanağı buldu. Fuar için İtalya’dan dört özel uçak ile 800 işadamı ve gazeteci geldi. Fuarda 70 İtalyan firması stant açtı, ürünlerini teşhir etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.