İtfaiyecilerden alev topuna dönen araca cesur müdahale

İtfaiyecilerden alev topuna dönen araca cesur müdahale

İtfaiyecilerden alev topuna dönen araca cesur müdahale

Aydın'ın Efeler ilçesinde park halindeki LPG'li araç, belirlenemeyen bir nedenle alev topuna döndü. Konutlara yakın mesafede yaşanan ve küçük çaplı patlamaların yaşandığı yangın, itfaiyecilerin korkusuzca müdahalesi sonucu söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre; Efeler ilçesi Zafer Mahallesi 113 Sokak üzerinde park halinde bulunan Erkan Aslan'a ait 35 P 8858 plakalı LPG'li araçta, saat 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin giderek yükseldiği aracı gören çevre sakinleri, durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Dumanların metrelerce yükseğe çıktığı araç yangınında çoğalan alevler park halindeki 09 HC 514 plakalı diğer bir araca da sıçradı. Zaman zaman küçük çaplı patlamaların da yaşandığı yangın, çevrede büyük paniğe yol açtı.

Zafer Mahallesi'ne kurulan Salı Pazarı nedeniyle yangın bölgesine güçlükle ulaşabilen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, alevlerin sardığı LPG'li araca anında müdahale etti. Bir itfaiyecinin gaz dolu tüpün patlamaması için yaptığı müdahale yürekleri ağza getirdi. İtfaiye ekiplerinin çabaları sonucu binalara sıçramadan kontrol altına alınan yangından bir araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, diğer araçta ise maddi hasar oluştu. 
Araç sahiplerine telefonla ulaşarak bilgi veren polisi ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.