İZMİR HALK EGE ET'İ ÇOK SEVDİ

İZMİR HALK EGE ET'İ ÇOK SEVDİ

Topuklu Efe'nin projesi İzmirlilerin yeni alışveriş noktası oluyor

Gerçek Gazetesi

İzmirliler, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bir kuruluşu olan ve geçen hafta Aydın dışındaki ilk şubesini İzmir Buca'da açan Halk Ege Et'i çok sevdi. Marketteki yerel, doğal ve kaliteli ürünleri çok beğendiklerini söyleyen İzmirliler, marketin açılmasına önayak olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Sadece Buca'dan değil tüm İzmir'den vatandaşlar Halk Ege Et şubesini alışveriş tercihleri arasına koyduklarını söyledi.  

Halk Ege Et'in Didim'deki şubesinden de alışveriş yaptığını ve Halk Ege Et kalitesini bildiğinin altını çizen Emsal Aksakal, "Halk Ege Et'in ürünlerinin kalitesini biliyorum. İzmir'de de açılmasına çok sevindik. Doğrudan köylüden alınarak halka aracısız sunulduğu için hem halk kazanıyor hem de üretici kazanıyor. Böylelikle topluma genel bir mutluluk sağlanmış oluyor. Böylesi projelerin gelişmesini isteriz" dedi.

"İzmir'in tercih edilmesi bizi gururlandırdı"

Markette alışveriş yapan emekli bankacı Seren Hanım marketteki doğal ürünleri çok sevdiğini belirtip "Buranın açılışına gelememiştim, bugün ilk defa geldim. İzmir'de marketlere, halk pazarlarına gidiyoruz ama İzmir'de bir ihtiyaç vardı. Aydın dışında ilk kez İzmir'i tercih ettikleri için de büyük gurur duydum.  Özlem Hanım'a İzmir'de böyle bir yer açtığı için, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e de vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum. Özlem Başkan çok başarılı; tam bir Topuklu Efe" diye konuştu.

b31t9240_1620x1080.jpgb31t9213_1620x1080.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.