JANTSA  BİR KEZ DAHA AYDIN’IN GURURU OLDU

JANTSA BİR KEZ DAHA AYDIN’IN GURURU OLDU

OSB sanayicilerine 11 farklı kategoride 116 plaket takdim edildi. Aydın’da faaliyet gösteren JANTSA, toplamda 6 ayrı kategoride listede yer alarak Aydınlıları gururlandırdı.

OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması 2023 Ödül Töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSB başkanları ve sanayicilerin katıldığı törende, OSB sanayicilerine 11 farklı kategoride 116 plaket takdim edildi. Aydın’da faaliyet gösteren JANTSA, toplamda 6 ayrı kategoride listede yer alarak Aydınlıları gururlandırdı.

Gebze Bilişim Vadisi’nde Turkish Cargo ana sponsorluğunda gerçekleştirilen törenin açılışında konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSB’lerin Türk sanayisinin taşıyıcı kolonu haline geldiğinin altını çizerek tüm OSB sanayicilerini tebrik etti. Kütükcü, “OSB sanayicilerimiz yılmadan, usanmadan ısrarla üretti, ay yıldızlı bayrağımızı dünyanın her köşesinde dalgalandırdı, dalgalandırmaya devam ediyor. Onun için OSB sanayicilerimiz başta olmak üzere, bu ülkenin sanayicileri, üretim cephesinin asıl kahramanlarıdır” dedi.

whatsapp-image-2023-12-12-at-212924.jpeg

JANTSA 6 ayrı kategoride listede yer aldı

Aydın’da faaliyet gösteren JANTSA, toplamda 6 ayrı kategoride listeye girerek büyük bir başarı elde etti. JANTSA, OSB’lerde en çok satış yapan firma, OSB’lerde en çok ihracat yapan firma, OSB’lerde en çok istihdam sağlayan firma, OSB’lerde en çok AR-GE harcaması yapan firma, OSB’lerde AR-GE harcamasını en çok artıran firma, OSB’lerde yeşil dönüşüme en çok katkı veren firma kategorilerinde listeye girdi.

whatsapp-image-2023-12-12-at-212923-3-1702405842.jpeg


AYSO Başkanı Maraş’tan tebrik mesajı

Konuyla ilgili bir mesaj yayımlayan Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, “Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından hazırlanan “OSB Yıldızları 2023” araştırmasında, belirlenen 6 ayrı kategoride listede yer alarak şehrimizi gururlandıran Odamız üyesi JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. firmamızı canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.