KAÇAR: "ÖZLEM BAŞKAN  VE ÇALIŞMALARDAN  ÇOK MEMNUNUM"

KAÇAR: "ÖZLEM BAŞKAN VE ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUNUM"

Aydın’ın Söke İlçesi Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden istedikleri tüm hizmeti aldıklarını belirterek, Başkan Özlem Çerçioğlu’na istedikleri zaman ulaşabildiklerini ifade etti.

Burunköy Mahallesi Muhtarı Muharrem Kaçar, Burunköy’de yapılacak büyük sorunları kalmadığını, ortaya çıkan ufak tefek sorunlarında fazlasıyla giderildiğini dile getirdi. Büyükşehir belediye başkanı Özlem Çerçioğlu,Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve tüm çalışanlara teşekkür eden Kaçar, Başkan Çerçioğlu’na istediği zaman ulaşabildiğini ifade etti.


Kaçar, “Biz Özlem başkana her zaman ulaşabiliyoruz. Hizmet almak bizim için çok önemli. Çerkez Mahallede yapılması gereken bir yerimiz vardı, telefon ettim ve anında yapıldı. Bazı boru patlakları vardı söyledim köyün her yerini yaptılar. Şimdi de ufak tefek işler vardı geldiler ve yapıyorlar.


Bizim şu anda yolla ilgili hiçbir sorunumuz kalmadı. Tamiratlar ufak tefek arızalar çıkıyor onları da bildirdiğimiz anda çözüyorlar. Ne istersek oluyor hiçbir sıkıntımız yok. Söyleyecek bir şey bulamıyorum hizmet alamıyorum diyenler bence yalan söylüyorlar. Geçen dönem nasılsa şimdi de aynı. İlk 5 yılımda nasıl hizmet alıyorsam yine alıyorum. Büyükşehirle işim her zaman oluyor ve her zamanda yapıyorlar. Biz Burunköy halkı olarak Özlem Başkanı çok seviyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin diyoruz. Tüm çalışanlarına da çok teşekkür ediyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.