Kadın Girişimciler İcra Komitesini

Kadın Girişimciler İcra Komitesini

Kadın Girişimciler İcra Komitesini belirlemek için sandık başına gitti


█ Gerçek Gazetesi
Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu için seçimlere başlandı. İl Genelindeki 9 oda ve borsaya kayıtlı 122 kadın girişimci İcra Komitesi"ni belirlemek için sandık başına gitti. Her oda kendi bünyesinde gerçekleştireceği seçimin ardından Koordinatör olarak belirlenen Aydın Ticaret Borsası"nda yönetim kurulu başkan ve yardımcıları belirlenecek.
Aydın ilinde koordinatörlüğü Aydın Ticaret Borsası tarafından yürütülen İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimleri sonucunda, İcra kuruluna Berna Akyüzlü, Semra Ağaççı ve Tülin Abacı seçildi.
İl Genç Girişimciler Aydın Ticaret Borsası İcra Komitesine ise Borsa üyelerinden Semih Sabuncu asil üye, Aydın Çoban ise yedek üye olarak seçildi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde, 2008 yılından bu yana Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde görevlerini yürüten İl Kadın Girişimciler Kurulu, 2012 yılı itibariyle daha aktif bir şekilde çalışmalarını yürütmek amacıyla üye sayısını 30 kişiden, 122 kişiye çıkarttığını söyledi.
14 Aralık 2012 tarihi itibariye Tüm ülke genelinde yapılan Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeliği seçimi Aydın Ticaret Borsası ve aynı zamanda Aydın ilinde bulunan diğer oda ve borsalarda gerçekleşti. Yapılan seçimlerde belirlenen İcra Kurulu Üyelerinin dağılımına göre; Aydın Ticaret Borsası 3, Aydın Ticaret Odası 5, Aydın Sanayi Odası 1, Söke Ticaret Odası ve Söke Ticaret Borsası 2 Nazilli Ticaret Odası ve Nazilli Ticaret Borsası 2, Didim Ticaret Odası 1 ve Kuşadası Ticaret Odası 1 kişi olmak üzere Aydın ilinde toplam 15 kişiden oluşacak olan İl İcra Komitesi Üyeleri 25 Aralık 2012 tarihine kadar ilk gündemli toplantılarını Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde gerçekleştirerek bu toplantıda 1 başkan ve 2 başkan yardımcısı seçerek görevlerine başlayacaklar. Kadın girişimcilerin görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Adnan Bosnalı; "Kadın girişimcilerimizin sayısının arttırılmasına ve ilimiz yöresel ürünlerinin tanıtımına yönelik yapacakları projelerini imkanlarımız dahilinde destekleyeceğiz" dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.