Kadın Girişimcilere destek kredisi

Kadın Girişimcilere destek kredisi

Kadın Girişimcilere destek kredisi

Gerçek Gazetesi
Türkiye Finans, TOBB Aydın Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine "Girişimci Destek Kredisi" sağlayacak.
Katılım bankacılığı alanında bir ilke imza atan Türkiye Finans, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yapmış olduğu işbirliği çerçevesinde genç kadın girişimcileri destekliyor. Tüm Türkiye"ye yayılması hedeflenen Genç ve Kadın Girişimci Destek Projesi protokolü 8 Haziran 2011 tarihinde de Aydın Sanayi Odası ile gerçekleştirildi. Kurumsal finansman desteği ve gayrinakdi kredi imkanının sağlanacağı proje de ayrıca, bir yılını doldurmayan işletmelere kredi imkanı sağlanarak, bankacılık alanında bir başka ilke de imza atılıyor
Yaygın şube ağı ve müşteri odaklı yönetim anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Finans, şimdi de katılım bankacılığı alanında bir ilke imza atıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği il temsilcilikleriyle başlatılan proje kapsamında, kadın ve genç girişimcilere kredi desteği verilecek. Sakarya, Trabzon ve Kahramanmaraş, Çanakkale illerinde yapılan anlaşmaların ardından 8 Haziran 2011 tarihinde de Aydın ile bir protokol imzalandı. Türkiye Finans, destek projesinin yakın zamanda tüm Türkiye"ye yayılmasını hedefliyor.
Belirli bir yatırım projesine sahip olan veya mevcut firmasını genişleterek yerel ve uluslararası piyasalarda rekabet etmek isteyen kadın ve genç girişimcilerin yararlanabileceği Destek Projesi kapsamında, protokol kriterlerine uygun bulunan girişimcilere faaliyetleriyle ilgili kurumsal finansman desteği ve gayrinakdi kredi imkanı sağlanacak. Proje ayrıca bir yılını doldurmayan işletmelere de kredi imkanı yaratarak, bankacılık alanında bir başka ilke daha imza atıyor. Bu kapsamda, banka kredi değerlendirmesinde uygun bulunan girişimcilere, kurulum süresi gözetilmeden faaliyetleriyle ilgili kurumsal finansman desteği sağlanabilecek.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.