KADIN PLATFORMU'NUN BİR DEDİĞİNİ İKİ ETMEDİ

KADIN PLATFORMU'NUN BİR DEDİĞİNİ İKİ ETMEDİ

Kadınların desteğiyle güç bulan Başkan Çerçioğlu, "2016 yazı için 'sorunsuz yaz' sloganıyla yola çıkıyoruz" dedi.

Gerçek Gazetesi / Gülsüm TUNA

Aydın Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Merkezi açılışı için Didim'in Akbük mahallesine giden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu halkın büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı. Açılışta izdiham yaşanırken, Didim halkının Başkan Çerçioğlu'nu bağrına bastığı görüldü. Sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Çerçioğlu, "Her sorunu çözmek için varız. Siz istediğiniz için varız. Akbük Kadın Platformu Üyelerinin sorunları ve bizden talepleri varmış. Onlarla özel konuşup, sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunacağız" dedi. 
Kadın Platformu üyeleriyle özel olarak ve yaklaşık 30 dakika süren basına kapalı görüşme çok samimi ortamda gerçekleşti. Aydın Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Merkezinin hizmete girmesiyle birçok birim Didim'de vatandaşlara hizmet verecek olması memnuniyetle karşılandı.
Hizmeti vatandaşın ayağına götüren Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin halk için var olduğunu söyleyen Başkan Çerçioğlu, "ASKİ Genel Müdürlüğü Ofisi, Zabıta Daire Başkanlığı Amirliği Ofisi, Fen İşleri Daire Başkanlığı Alt Yapı Koordinatör Şube Müdürlüğü Ofisi, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü Ofisi ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Ofisi bu binada olacak ve sizlere hizmet verecek." dedi.
Başkan Özlem Çerçioğlu, Akbük Kadın Platformu Üyelerine, anket yaptırdığını ve halkın istekleri doğrultusunda 2016 yazında tabana yayarak hizmet üreteceklerini ve sorunları çözeceklerini söyledi. 
Otoparktan, su sorununa kadar bir çok konuda çalıştıklarını belirten Başkan Çerçioğlu, "İsale hatlarıyla ilgili çalışmalarımızda sürüyor. 2016 yazı için 'sorunsuz yaz' sloganıyla yola çıkıyoruz." dedi.
Akbük Kadın Platformu Üyeleri görüşme sonrası, Başkan Çerçioğlu'nun yanında olduklarını ve destek verecekleri sözünde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.