Kadınlar Plajı’na yeni ulaşım yolu

Kadınlar Plajı’na yeni ulaşım yolu

Kadınlar Plajı’na yeni ulaşım yolu

Gerçek Gazetesi
Kuşadası"nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı bölgesinde yürütülen asfaltlama çalışması tamamlandı. 600 ton asfalt dökülerek yapılan yol büyük beğeni topladı.
Kuşadası"nın en büyük sorunlarından biri olan yol ve kaldırım çalışmaları belediyenin belirlediği program çerçevesinde devam erken, inşaatlar nedeniyle bozulan ve vatandaşların şikâyetine konu olan dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı bölgesinde yürütülen asfaltlama çalışması tamamlandı. 600 ton asfalt dökülerek yapılan yol büyük beğeni topladı.
Kuşadası"nın en önemli arterlerine el atarak yol ve kaldırım çalışmalarına hız veren M. Esat Altungün yönetimindeki Kuşadası Belediyesi, daha önce Atatürk, Adnan Menderes, Candan Tarhan, Yüksel Yalova Bulvarları ve Yıldırım Caddesi ile ara sokakların yol ve kaldırımlarını yenilemişti. Son olarak bölgedeki inşaatlar nedeniyle bozulan Kadınlar Denizi yolunda başlatılan sıcak asfalt çalışması da tamamlandı.
Kuşadası Belediyesi Bayındırlık Amirliğine bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda; Ayma Otel önünden Kadınlar Denizi plajı girişine kadar olan bölümü kapsayan 3 bin 500 metrekarelik alana toplam 600 ton sıcak asfalt döküldü. Yoldaki kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları daha önce tamamlanmıştı. Yolun tamamen bitirilmesi bölge halkını memnun ederken, Kuşadası"nı modern yol ve kaldırımlarla buluşturan Kuşadası Belediyesi vatandaştan tam puan aldı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.