Kadınlara konferans

Kadınlara konferans

SEGEM’DEN KADINLARA ÖZGÜVEN KONFERANSI


Gerçek Gazetesi
İzmir Kalkınma Ajansı, Devlet Planlama Teşkilatı, Selçuk Belediyesi, İzmir Rotary Derneği, Selçuk Ticaret Odası ve Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle kurulan Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi (SEGEM), “Kadın"ın Özgüven Gelişimi ve Kazanımları” konulu konferans düzenliyor.
Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda yapılacak olan konferansın oturum başkanlığını Adnan Menderes Üniversitesi Fen-Edebiyat Fak. Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülşen Demir yaparken, konferans konuşmacıları İzmir Rotary Derneği Yönetim Toplum Birlikleri Başkanı Naile Göçen Çukurova, TOOB Kadın Girişimci Kurulu Başkanı Aynur Bektaş ve 9 Eylül Ü. İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof Dr. Gönül Budak"tan oluşuyor.
Kadınların özgüvenini geliştirmek, farkındalıklarını arttırmak, iş yaşamına katılmalarını sağlamak, meslek sahibi yapmak, mutlu bir aile ortamı yaratmaya katkı sağlamak, ekonomik güce sahip olmalarını sağlamayı amaç edinen Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi"nde ( SEGEM) Selçuklu kadınların yoğun ilgi gösterdiği kadınlara yönelik ücretsiz olarak merkezde görevli bir Psikolog tarafından Psikolojik Danışmanlık ve bir Avukat tarafından Hukuki Danışmanlık hizmetleri sürdürülüyor. Kasım Ayından itibaren de merkezde görevli bir usta öğretici tarafından Mesleki Eğitim kurslarına başlanacak.
Selçuklu kadınlara yönelik çağdaş bir projenin Selçuk"ta uygulanmasına destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, “Kadın bir ülkenin medeniyet anahtarıdır şiarıyla kuruluşu tamamlanan merkezin ilgi görmesinden memnunluk duyuyorum. Bu ortak projeye Selçuk Belediyesi olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Dokuz ay sürecek bu projenin ardından aynı merkezi bir başka yasal statüde sürdürmeyi düşünüyoruz” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.