KADINLARA TAM DESTEK

KADINLARA TAM DESTEK

KADIN GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ’NDEN KADINLARA TAM DESTEK


█ Gerçek Gazetesi
Aydın Kadın Girişimciler Derneği"nin öncülüğünde gerçekleşen "Kadınlara Destek" projesi kapsamında dernek yönetimi ve üyeleri bugün bir araya geldi.
Menderes Parkta gerçekleşen bu toplantıya Aydın Kadın girişimciler Derneği Başkanı Esen Türker, Dernek Yönetim Kurulu üyesi, Aydın Kadın Girişimciler Derneği Onursal üyesi Aydın valimizin eşi Beyhan Al, Mikro Kredi kullanıcıları ve derneğe üye olan çok sayıda kişi katıldı.
Dernek Başkanı Esen Türker burada yaptığı açıklamada bir araya gelme sebeblerinin ürettikleri ürüne Pazar bulamayan bayan girişimci adaylarının 1-9 Aralık tarihleri arasında Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nde açılacak olan çarşının ürün portföyünü belirlediklerini ifade etti.
YAKLAŞIK 50 ÜRETİCİ
MÜŞTERİ BULACAK
Üye kadınların ürünlerini inceleyerek bu üretimleri desteklemek amacıyla bu pazarı oluşturacaklarını söyleyen Türker; “Yaklaşık olarak 50 üretici bu pazarda müşteri bularak kendi yaptıkları çalışmaları bu pazarda satma fırsatı bulabilecek. Evde üretim yaparak girişimcilik ruhu olan ve kendisine yol haritası çizemeyen bu bayanlara destek verip bu pazar sayesinde onların geliştirilmesini sağlayacağız. Daha sonra bu pazarda satışa sunulan ürünlerin üreticileri KOSGEB desteğiyle, girişimcilik ruhlarıyla beraber kendilerini daha da geliştirme fırsatı olacak ve bu kadınlarımız örnek girişimci haline gelecek” diye konuştu.
Toplantı 1-9 Aralık 2012 tarihleri arasında açılacak olan çarşıda satılacak ürünlerin belirlenmesiyle son buldu. Toplantıda herkesin fikirlerini dinleyen, ürünlerini inceleyen Kadın Girişimciler Derneği Yöneticileri kadınlara her konuda yol göstermeyi hedefliyor.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.