KADINLARIN TOPLANTISINDA TRİPLERİ TEPKİ ÇEKTİ

KADINLARIN TOPLANTISINDA TRİPLERİ TEPKİ ÇEKTİ

CHP'li kadın il başkanlarının Kadın Çalıştayı'nda kriz çıkarmak için her şeyi yapan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ı 81 İlden gelen misafirler ayıpladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Kuşadası’nda gerçekleşen Kadın Kolları Çalıştayı’na katılan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay her zaman olduğu gibi yine kriz çıkarmak için üstün çaba sarf etti.

Milletvekilliği döneminde de defalarca benzer şekilde olay çıkardığı bilinen Fatih Atay'ın tavırları partililerden tepki gördü.

Protokolün ön sırasında kendisine ayrılan yeri beğenmeyen ve sesini yükselterek görevlilere emirler yağdıran Atay, kadınların toplantısında ön plâna çıkmaya çalışması nedeniyle "Şovmen Fatih Atay" benzetmesi yapıldı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in ev sahipliğini üstlendiği ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Kadın Çalıştayı'na gölge düşürmeye çalışan Fatih Atay tripleriyle dikkat çekti. "Krizler prensi ve Aydın'ı trip yarışmasında çok rahat temsil eder" yorumlarına da neden oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Aka ve 81 ilin Kadın Kolları Başkanının katıldığı Kadın Çalıştayı'nda protokol sıralaması krizine neden olan Atay "huylu huyundan vaz geçmez" dedirtti.

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir’e de tepki gösteren Atay, Kılıçdaroğlu’nun katıldığı daha önceki programda da kendisine ayrılan yeri beğenmeyip kriz çıkardığı için  eleştirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.