KAMERANIN DEĞİL SİZİN KADINA BAKIŞ AÇINIZ KÖTÜ

KAMERANIN DEĞİL SİZİN KADINA BAKIŞ AÇINIZ KÖTÜ

CHP Söke ilçe Başkanı Ali Kemal Özcan, “Görüntünün açısında bir sorun yok ama Metin Yavuz’un kadına bakış açısında sorun vardır.” diyerek Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz yapmış olduğu açıklamaya tepki gösterdi.

CHP Söke ilçe Başkanı Ali Kemal Özcan,  sözlerine şöyle devam etti: “Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Adnan Menderes Üniversitesi Akademik yıl açılışında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na karşı yapmış olduğu nezaketsiz davranış tüm ülke gündeminden tepki çekerken maalesef yapılanı savunma olayı örtbas etme çabalarını görüyoruz.

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz yapmış olduğu açıklamada olayı görmezden geldiği gibi kadına bakış açılarını ortaya koymuştur. Tüm Türkiye’nin izlediği gibi Mustafa Savaş hızla gelerek omuzu ile Çerçioğlu’nu yan tarafa doğru iterek yürümeye başlamıştır. Görüntünün açısında bir sorun yok ama Metin Yavuz’un kadına bakış açısında sorun vardır. Yapılan hareketin ne kadar yanlış olduğunu kendisi bilmiyorsa maalesef siyasi arenada çok sağlıklı olmayan kişiler ile karşı karşıyayız demektir. Bir kadına bir anneye yapılan nezaketsiz hareket neticesinde özür dilemek yerine af dilemek yerine savunmak ancak Kadınlara  her türlü şiddeti hak gören orta çağ zihniyetinin görüşüdür.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.