Kamyonu ile duvar arasında sıkışan sürücü ağır yaralandı

Kamyonu ile duvar arasında sıkışan sürücü ağır yaralandı

Aydın’da özel bir yem firmasında dağıtıcılık yapan bir kişi kamyonu ile duvar arasında sıkışması sonucu ağır yaralandı. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Çiftçi isimli şahsın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olay Aydın Efeler İlçesi Kumkahveleri Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir yem firmasında bayilik ve dağıtım yapan İbrahim Çiftçi, yem dağıtmak için geldiği Kumkahveleri Mahallesi’nde park halinde bıraktığı kamyondan yem indirdiği sırada kamyonetin freninin boşalması sonucu kamyon yürümeye başladı. Duvar ile kamyon arasında sıkışan Çiftçi, ağır yaralı olarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Aynı zamanda Köşk Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyesi olan Çiftçi’nin yaşadığı elim kaza herkesi üzdü.
Olayı duyar duymaz hastaneye gittiklerini ve İbrahim Çiftçi’nin sağlığına kavuşması için dua ettiklerini belirten Köşk Ziraat Odası Başkanı Veli Tuna, “Aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz olan arkadaşımız yem indirdiği sırada kamyon hareket edince duvarla kamyon arasında sıkışmış. Bir an önce sağlığına kavuşması için duacıyız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.