Kaplan’ın fotoğraflarını o isim mi çekti?

Kaplan’ın fotoğraflarını o isim mi çekti?

Koçarlı Belediyesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile sahte diploma düzenlemekten yargılanan bir ismin arasındaki ilişki deşifre oldu.

Koçarlı Belediyesi’nde kaydedilen fotoğrafları Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik iftira içerikli yayın yapan sahte diploma yüzünden yargılanan şahsın çektiği iddia edildi.

Geçmiş yıllarda sahte diploma düzenlemekten yargılanan bir şahsın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik iftira içerikli yayınlarının arkasındaki ismin Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan olduğu ifade ediliyordu. Her iki tarafta iddialar ile ilgili sessiz kalmayı tercih ederken, özellikle Koçarlı’da yaşayan vatandaşlar AKP’li Nedim Kaplan’ın kavgacı tutumunu ve Büyükşehir’e iftira atan şahısları fonlamasını tepkiyle karşılıyordu. Koçarlı’nın kavgaya değil hizmete ihtiyacı olduğunu söyleyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne iftira atan, her platformda nefret kusan şahsın Koçarlı Belediyesi tarafından fonlanmasının Koçarlı’ya yapılacak en büyük kötülük olduğunu ifade ediyor.

Objektifi tutan isim sahte diplomalı iftiracı çıktı

Koçarlı Belediyesi’nde Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreninde fotoğrafları çeken ismin sahte diploma düzenleyen şahıs olduğu iddia edildi. 

Öte yandan, aynı ismin sabahın erken saatlerinden itibaren Koçarlı Belediyesi’ne giderek, AKP’li Nedim Kaplan ile görüşme gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yayınlar nedeniyle fonlandığı iddia edilen şahısla AKP’li Nedim Kaplan’ın ilişkisinin yanlış olduğunu söyleyen siyasi çevreler, Nedim Kaplan’ın bu gibi işlere girmesinin siyasi intihar olduğu ifade ediliyor.

Koçarlı’da yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutarak sorular sordu.

İşte vatandaşın sorduğu soruların bazıları 

Sahte Diploma düzenleyip, ihaleye giren Serhan Seyhan isimli şahıs ile sabah 9.00 öğlen 13.00 arası Koçarlı Belediyesinde ne konuştunuz?
Seyhan’ın Özlem Çerçioğlu ile alakalı yazmış olduğu haberler Koçarlı Belediyesinde mi kurgulanıyor?Senin fotoğrafçın yok mu?

Neden fotoğrafları sahte diploma düzenlemekten yargılanmış birisi çekiyor?

Aranızda ne gibi ekonomik bağlantı var ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.