KARAASLAN: YORUMU AYDIN HALKINA BIRAKIYORUM

KARAASLAN: YORUMU AYDIN HALKINA BIRAKIYORUM

Gerçek dışı haberler nedeniyle Yalçın Yıldırım, basın camiasında oldukça sıkıntılı günler geçiriyor.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne muhalifliğiyle bilinen ve son günlerde yapmış olduğu yalan haberler nedeniyle defalarca tekzip ile uyarılan, Yalçın Yıldırım'ın sorumluluğundaki Aydın Gündem yine zor durumda kaldı.

Bugüne kadar gönderilen tekzibleri kanun tanımaz tavırlarıyla yayımlamayan  Aydın Gündem yine bir rezalete imza attı. Yalçın Yıldırım imzasıyla yayınlanan bir haberin daha asılsız olduğu belgelendi. Gerçek olmayan haber doğruymuş gibi kamuoyuna servis edilmesi tepki çekti. Erkan Karaaslan'ın daha önce hakkında çıkan asılsız  bir haberle ilgili olarak yayınlanması için gönderdiği tekzibin "yanlış" ve "yanlı" yorumlanması sonucu kamuoyuna yanlış bilgi verildiği görüldü. 

Gazetecilikte belki de bir ilk olan yanlışa imza atan Yalçın Yıldırım gazetecilik etiğinden uzak bir görüntü çizmeye devam ediyor. Bu gerçek dışı haberler nedeniyle Yalçın Yıldırım, basın camiasında da oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Kamuoyunu yalan haberle yanıltan Yıldırım, "İMAR AŞ Yönetim Kurulu karıştı." bilgisini de çekinmeden Aydın halkıyla paylaştı. "İhale skandalı ortaya çıkınca istifa etti" başlığıyla duyurulan haberin yalanlanması sonrasında kendisi bir skandala imza atmış oldu. Haber Karaaslan tarafından yalanlanınca da yine kamuoyu gözünde güvensiz durumuna düştü.
Konu hakkında Gerçek Gazetesi'ne açıklama yapan Erkan Karaarslan , "Aydın BŞB ve ASKİ'deki görevlerimden istifa ettiğim doğru değil. Danışmanlık hizmeti görevlerim sürmekte. Ayrıca İMAR A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden  işlerimin yoğunluğu nedeni  ile 1 Haziran 2015'te ayrıldım. Yeni olan bir durum değil ve yazıldığı gibi ihale ile uzaktan ve yakından ilgisi yok.Yapılan yanlış haberlere gösterdiğimiz tekzip bu şekilde habere dönüşüyor. Yorumu Aydın halkına bırakıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.