Karagöz; 'Gururla söylüyorum. Köylüyüm ve çiftçiyim'

Karagöz; 'Gururla söylüyorum. Köylüyüm ve çiftçiyim'

MHP'nin genç Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz Söke'nin mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Gerçek Gazetesi
'Çiftçinin, köylünün derdini benden iyi kimse bilemez' diyen MHP'nin genç Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz Söke'nin mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.
 MHP Aydın 3. sıra Milletvekili adayı Söke'nin Gölbent köyünden olan Av. Hüseyin Karagöz, büyükşehir yasası ile köyden mahalleye dönüşen Söke'nin Çavdar, Demirçay, Kaygılı, Kisir, Pamukçular ve Akçakaya mahallelerinde hemşehrileri ile birlikte oldu. Yeniköy'de yaptığı sohbette milletvekili adayı Hüseyin Karagöz; ''Ben köylüyüm. Köyden ev alıp da köylüyüm diyenlerden değilim. Toprağı işlemeyi, hayvanlara bakmayı bilen birisiyim. Babam ve abim ile topraktan ve hayvancılıktan  kazandığımız paralarla hayatımızı kurduk. Babam beni ve abimi çiftçilik yaparak okuttu ve şuan karşınızdayım ve ne mutlu ki sizlerin adayıyım. Köylümüzün derdini sizler gibi anlayan ve bilen biriyim. Bu topraklar da doğdum bu topraklara hizmet için şu an sizi siz kadar anlayan biri olarak karşınızdayım. Çünkü bende köylüyüm'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.