KARAKOZ YİNE ŞAŞIRTMADI

KARAKOZ YİNE ŞAŞIRTMADI

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, aynı günde 3 ayrı ilçede vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldi.

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, aynı günde 3 ayrı ilçede vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldi.

Adaylık sürecindeki yoğun temposu ile Aydınlıların takdirini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'nci turu öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçmişte bulunduğu görevlerinde Aydın'da basılmadık taş, sıkılmadık el bırakmayan, Aydınlıların yakından tanıdığı Karakoz'un bugünkü ilk durağı memleketi Germencik ilçesine oldu. Selatin Mahallesi'nde üretici pazarını ziyaret eden Karakoz'a CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Burak Yılmaz, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Üreticilere Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yapılacak olan çalışmaları, çiftçiler için geliştirilecek olan reformları anlatan Karakoz'u hemşehrileri bağrına bastı. Germencikliler, Karakoz'u milletvekili seçildiği için tebrik ederek kendisiyle gurur duyduklarını söyledi.

KUŞADALILARA KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SELAMINI İLETTİ

Milletvekili Evrim Karakoz'un Germencik'in ardından durağı Kuşadası Davutlar Mahallesi oldu. Burada CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Burak Yılmaz ve Savaş Çırban, İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, Kuşadası Belediyesi Başkan Yardımcıları Oğuzhan Turan ve Seyfi Seyhan Suvari ve meclis üyeleri ile birlikte ilk olarak CHP Davutlar Mahalle Seçim Bürosu'nu ziyaret eden Karakoz, partililerle seçim çalışmaları hakkında konuştu.

Partililerle buluşmasının ardından beraberindeki heyet ile birlikte mahalle pazarına giden Karakoz, Davutlar halkına Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını iletti.

KARAKOZ, İNCİRLİOVALILARDAN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK SÖZÜ ALDI

Kuşadası'nda ziyaretlerini tamamlayan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz buradan İncirliova ilçesine hareket etti. CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İlçe Koordinatörü Ümit Yaşar ve meclis üyeleri ile ilçe çarşısında esnaflar ile buluşan Karakoz burada da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. İncirliovalılar, Karakoz'a Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sözü aldı.

Karakoz, İncirliova programını taziye ziyaretleriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.