Karakoz'dan toplantıyı terk eden Güler'e sert eleştiri

Karakoz'dan toplantıyı terk eden Güler'e sert eleştiri

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. oturumunda toplantıyı terk eden Nuri Güler'e bir tepki de Evrim Karakoz'dan geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumunda gergin dakikalar yaşadı. AK Partili Meclis Üyesi Neşe Menderes'in gergin tavırları sonrası salonda tansiyon yükseldi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yönelik asılsız iddialarda bulunan ve ortamı geren Menderes'e kendi grubundan da tepki geldi. Kısa bir süre sonra toplantı devam ederken Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler elindeki kağıtları fırlatarak, 'Bu terbiyesizlik' sözleriyle salonu terk etti. 

"CHP GRUBUNDAN TEPKİ"

Güler'in toplantı devam ederken salonu terk etmesine CHP grubu tepki gösterdi. Toplantı sonunda CHP grubu adına söz alan Evrim Karakoz, "Öncelikle ASKİ ve Büyükşehir Belediyemizin ile ilçe belediyelerimizin yeni bütçelerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ülkemiz özellikle ekonomik anlamda zor zamanlardan geçiyor. Bu zor zamanlarda birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber hareket edersek daha iyi yerlere geleceğimizi değerlendiriyoruz. Bizler demokrasiyle, seçimle geliyoruz ve çözüm üretebilmek için seçilen insanlarız.  Bu anlamda Köşk Belediye Başkanımızın toplantı esnasında yapmış olduğu eylem ve söylemi Cumhuriyet Halk Partisi grubu olarak biz kınıyoruz. Her zaman demokrasiden yanayız. Sonuç olarak çözülemeyecek hiçbir problemimizin olmadığını düşünüyoruz. Bu anlamda tekrar bütçemizin ve toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.