KARATAŞ'A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

KARATAŞ'A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Mevcut Başkan Refik Karataş ve Hüseyin Koşar'ın aday olduğu oda seçiminde geri sayım başladı.

Gerçek Gazetesi

Söke Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yarın seçime gidiyor.
Geçen hafta cuma günü çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen 2022 yılı Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı Saray Düğün Salonunda 27 Ocak 2022 Perşembe günü yapılacak.
842 üyesi bulunan Söke Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda saat 10.00 itibariyle hazirun cetveli imzaya açılacak ve konuşmaların ardından oy kullanmaya geçilecek.

REFİK KARATAŞ’A DESTEK ÇIĞ GİBİ
Sökeli şoför esnafının Söke Şoförler Odası mevcut Başkanı Refik Karataş’a desteği devam ediyor. 
Şoför esnaflarının büyük kısmını oluşturan servis ve kooperatif yöneticileri Başkan Refik Karataş’ı ziyaret ederek desteklerini gösteriyorlar.
Kuşadası-Söke Minibüs Kooperatifi Başkanı ile Başkan Vekili Kenan Doğan ve İsmail Gökçen ile üye Akın Aktürk, Güven Servis Kooperatifi Üyeleri ile 1 ve 51 numaralı Davutlar Minibüs Kooperatifi Başkanları ve üyeleri Söke Şoförler Odasını ziyaret ederek Başkan Karataş’a destek olduklarını belirttiler.

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLDUK
Karataş oda üyelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, "Şoför esnafımızın ziyaretleri ve destekleri görevimize devam etmemiz açısından önemli. Şoför esnafımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Esnafımızın sorunlarının çözümü konusunda her zaman yanlarında olduk.
Geçtiğimiz 3 ayda döviz kurunda yaşanan artış nedeniyle akaryakıt, yedek parça, tamir masrafları çok arttı. Girdiler arttıkça esnafımız evine ekmek götürmekte zorlanıyor. Esnafımızın sorunlarının çözümü için hep yanlarında olduk ve mücadele ettik" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HER ZORLUĞU AŞIYORRUZ
Dünyayı etkileyen Kovid-19 salgını ülkemizde de en ağır şekilde hissedildi. Pandemiden en çok etkilenen şoför esnafı oldu. Oda olarak hep yanlarında olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde zor dönemi en az hasarla aşmayı bildik” dedi.
Artan girdi fiyatları şoför esnafının belini büktüğünü söyleyen Karataş, "Her türlü zorluğa rağmen vatandaşımıza hizmeti kesintisiz götürdük. Şoför esnafımız ekonomik krize ve Kovid-19 salgınına rağmen hizmette sınır tanımıyor. Birlik ve dayanışma içerisinde her zorluğun üzerinden geleceğiz" dedi.

1-022.jpg2-020.jpg3-024.jpg4-016.jpg

5-005.jpg6-005.jpg7.jpg8-003.jpg

9.jpg10.jpg11-002.jpg12-001.jpg

13-001.jpg14.jpg15.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.