KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜ ORTA REFÜJLERİN TEMİZLİĞİNİ NEDEN YAPMIYOR

KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜ ORTA REFÜJLERİN TEMİZLİĞİNİ NEDEN YAPMIYOR

Ramazan Bayramı Dolayısıyla tatilcilerin yoğun olarak kullandığı Söke -Bodrum - Milas karayolunun Sökenin içinden geçen bölümüm hali içler acısı durumda.

Bodrum karayolu üzerindeki orta refüjler ve kavşaklar bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle adeta ormana dönmüş durumda.

haberici-6-001.jpg

Trafik güvenliğini tehdit eden bakımsızlık için Ak Partili vekiller sessizliğini koruyor.

haberici-2.jpg

Temizlenmesi ve bakımları karayolları tarafından yapılması gereken orta refüjler ve kavşaklar şehir estetiğini bozduğu gibi trafik güvenliğini de tehlikeye sokuyor. Orta refüjler ve kavşaklarda insan boyutunu aşan ot ve bitkiler hem yayalar hem de araç sürücüler için risk oluşturuyor.

haberici-4.jpg

Sürücülerin ve yayaların görüş açısını bozan, özellikle karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar ile yolu dönmek isteyen araç sürücülerinin can güvenliğini tehlikeye sokan orta refüjlerin bir an önce bakımlarının yapılmasını ve temizlenmesini isteyen vatandaşlar, “ bu yol Türkiye’nin en çok kullanılan yolu şimdi bayramda var. Söke’ye hiç yakışmayan görüntüler. Birisi bir izmarit atsa ortalık yangın yerine dönecek. Yol saatlerce kapanacak. Karayolları ekipleri bir an önce temizliğini yapsın Söke bu rezillikten kurtulsun. Ak partili vekiller başkanlar yöneticiler ilgilensinler.” dedi

haberici-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.