karete turnuvası

karete turnuvası

Söke Belediye Başkanlığı karete turnuvası çekişmeli geçti


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Bu yıl ikincisi düzenlenen İllerarası Belediye Başkanlığı Karate Turnuvası hafta sonu kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.
Söke 5. Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında Söke Belediyesi ve Aydın İl Karate temsilciliğince düzenelenen şampiyonaya İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla  Bölgesinde faaliyet gösteren kulüp sporcuları katıldı. Yaklaşık 150 sporcunun  mücadele ettiği şampiyonada dereceye giren sporcuların madalyaları Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç, Meclis üyesi SevimŞahin, Karate Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Ali Sarıaydı, Aydın İl Temsilcisi Şimşek Gökpınar ve Söke  Gençlik Spor İlçe Müdürü Turan Günen tarafından düzenlenen törende verildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç turnuvanın seromoni töreninde yaptığı konuşmada şampiyonanın Federasyonun 2008 çalışma takviminde yer aldığına dikkat çekerek, ”Pamuk Festivali  kapsamında düzenlediğimiz şampiyona  ile hem festivalimizin içeriğini genişlettik, hem de böylesine  önemli bir organizasyona  ev sahipliği yapmak istedik. Arzumuz bu turnuvanın geleneksel hale gelmesi” dedi.
Turnuvada Erkeklerde Muğla, Kızlarda ise Aydın Bölgesi sporcuların dereceye girmeleri dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.