"Karpuzlu’da kimse karnı aç yatağa girmez"

"Karpuzlu’da kimse karnı aç yatağa girmez"

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KARPUZLU’YA HİZMET YAĞMURU

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Karpuzlu’da miting gibi seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Seçim ofisi açılışına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar büyük sevgi gösterilerinde bulunarak; Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu ve Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’a desteklerinin tam olduğunun mesajını verdi.

Coşkulu karşılama için vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, konuşmasına Karpuzlu’ya 5 yılda yapılan büyükşehir ve ASKİ yatırımlarını paylaşarak başladı.

Başkan Çerçioğlu “Yerel seçimde size en çok kim hizmet ettiyse oyunuzu ona verin. Karpuzlu’ya 5 yılda 28 milyon lira hizmet edildi. Karpuzlu tarihinde görülmedi böyle yatırım. Fen işleri olarak 115 kilometre yol yaptık. ASKİ olarak toplam 61 kilometre hat çalışması yaptık. 38 kilometre içme suyu, 20 kilometre kanalizasyon, 3 kilometre yağmur suyu hat çalışması, 6 adet içme suyu paket arıtma yaptık, 10 adet de sondaj kuyusu açtık. Sosyal tesis, yüzme havuzları ve otogar yaptık. 18 saat Tuğrul Başkanımla beraber sizler için çalıştık.” dedi.

"Bizim tek amacımız Karpuzlu’ya hizmet etmek" diyerek; hizmet vurgusu yapan Başkan Çerçioğlu ilk önce susuzluk sorununu çözdüklerine dikkat çekti ve sözlerine şöyle devam etti; “Mutluca, Tekeler, Yahşiler, Akçaabat mahallelerinde haftada 1 gün su veriliyordu. Su akmıyordu çeşmelerden. Bu sorunu biliyorduk. Ben 2 dönem milletvekilliği yaptım. Bu köylere geldiğimde hep bana söyleniyordu. Özellikle hanım kardeşlerim su akmıyor, çeşmeden su taşıyoruz; çamaşır, bulaşık yıkayamıyoruz. Ne olacak bizim halimiz diye. Susuzluk kadar kötü bir şey var mı? Büyükşehir belediyesi olunca Tuğrul Başkanımla oturduk ilk önce bu susuz köylere su getirdik. Bu sorun 5 yıllık değil, 20-30 yıllık bir sorundu. Çalışmalarımızı yaptık ve şimdi 24 saat su akıyor. Siz hizmet edenle etmeyeni çok iyi biliyorsunuz. Çünkü Karpuzlulular vefalıdır, yüreklidir.” dedi.

Sosyal belediyecilik konusuna da değinen Topuklu Efe bu alanda yaptıkları hizmetlerden memnun musunuz diye sordu.

Çerçioğlu “Biz her zaman Tuğrul Başkanımla beraber fakir fukara, garip gurebanın yanında olduk. Hastası olana hemen doktor hemşire yetiştirdik.  Bir yerde fakir varsa sıcak yemeğimizi gönderdik. Hiç kimse Aydın’da, Karpuzlu’da karnı aç yatağa girmez. Hiç kimse soğuktan üşümez. Çünkü Tuğrul Başkanımla biz varız. Her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz 5 yıldan 5 yıla kapınızı çalmıyoruz. 365 gün Karpuzlu’ya hizmet edenlerdeniz. O yüzden bu gün karşınıza gururla çıkıyorum.” dedi.

Seçim bürosu açılışına Özlem Çerçioğlu ve Tuğrul Ozan’ın yanı sıra CHP İl Başkanı Ali Çankır, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İYİ Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Veysel Kalfa ve CHP Karpuzlu İlçe Başkanı Turgay Yağmur da katıldı.

ekran-resmi-2019-02-16-16.01.11.pngekran-resmi-2019-02-16-16.02.45.pngekran-resmi-2019-02-16-16.03.16.png

ekran-resmi-2019-02-16-16.02.10.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.