Kaş yaparken, göz çıkartmak diye buna denir

Kaş yaparken, göz çıkartmak diye buna denir

Kaş yaparken, göz çıkartmak diye buna denir

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Söke ilçesine bağlı Yenidoğan beldesinin çıkışında bulunan 3 yolun kesiştiği kavşakta yeni düzenlemeye gidilmiş ve sinyalizasyon sistemine geçilmişti.
Kavşakta gerçekleştirilen yeni düzenleme trafik akışını rahatlatırken, projedeki bir yanlışlık, ”Kaş yaparken göz çıkarmak buna denir” dedirtmeye yetti. Kavşak düzenlemesinde kullanılan bordür taşları evlerinin önüne kadar uzatılınca, vatandaşların arabaları evlerinin bahçesinde rehin kaldı.
Evlerinden araçlarını çıkaramadıkları için taşları yerinden söken vatandaşlar, “Geçen hafta yanımıza gelen Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz kavşak düzenlemesiyle birlikte çukurda kalan evlerimizin önüne yağmur suyu deşarj künkleri yerleştirerek üzerine dolgu yapacağını parke taşıyla kaplayacağını söylemişti. Ancak evden çıkmak isterken kapımızın önünün bordür taşlarıyla kapatıldığını gördük.Araçlarımız içeride kaldı. Motosikleti olan komşularımızda bordürleri aşarak motosikletlerini içeriye koymak zorunda kalıyorlar. Evlerimizin önü çukurda kaldığı için vatandaşlarımız yoldan araçlarla yan yana yürümek zorunda kalıyorlar.Bu yanlışın bir an önce düzeltilmesini bekliyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.