KAVŞAK, YENİ KURBANLARINI BEKLİYOR!

KAVŞAK, YENİ KURBANLARINI BEKLİYOR!

HİÇBİR TRAFİK ÖNLEMİNİN BULUNMADIĞI KAVŞAK, YENİ KURBANLARINI BEKLİYOR!YOĞUN ARAÇ TRAFİĞİNN YAŞANDIĞI İZMİR-AYDIN KARAYOLU ÜZERİNDE BULUNAN KAVŞAKTA SİNYALİZASYON OLMAMASI KÖYLÜLERİ TEDİRGİN EDİYOR.9 KÖYÜN YOL AYIRIMINDA BULUNAN KAVŞAĞA SİNYALİZASYON İS

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
İzmir-Aydın-Denizli Bölünmüş Devlet Karayolu Üzerinde yer alan 9 Köyün kesiştiği kavşakta sinyalizasyon olmadığı için trafik akışı kontrolsüz sağlanıyor. Aydın"ın İncirliova İlçesi ile Germencik İlçesinin sınırında bulunan kavşakta bugüne kadar birçok ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasının meydana geldiği dikkat çekilirken, kavşakta hala bir önlem alınmaması bölge halkını tedirgin ediyor.
Erbeyli, Hamitler, Arzular, Eğrek, İsafakılar, Çarıklar, Meşeli, Akçeşme ve Sınırteke Köylerinin kesiştiği kavşakta sinyalizasyon olmaması vatandaşları tedirgin ederken, birde 8 köye ulaşım sağlanan yolun geçtiği noktada bulunan kontrolsüz hemzemin geçidi, halkın tedirginliğini bir kat daha artırıyor.
Hamitler Köyü Muhtarı Mehmet Atar 2007 Yılı 6 Haziran tarihinde Karayolları 2. Bölge Müdürlüğüne 9 köy muhtarının imzasının yer aldığı dilekçeyle müracaatta bulunmalarına rağmen henüz somut bir adım atılmadığını dikkat çekerek,”9 Muhtarlık olarak imza koyduğumuz dilekçemizi Karayolları 2. Bölge Müdürlüğüne teslim ettik. Bize kısa sürede yanıt verdiler ve imkânları dâhilinde bölgede çalışma yapıp, isteğimizin olumlu olup-olmadığını tespit edecekleri yönünde yanıt verdiler.2008 Yılının Ocak ayına gelinmesine rağmen hala bir çalışma başlatılmadı. Fakat bu kavşakta her yıl 4–5 tane ölümlü trafik kazası meydana geliyor, talebelerimiz yaşamını yitiriyor.
İncirliova ve Germencik ilçesine bu kavşaktan geçerek her gün öğrenci servisleri gidip-geliyor. Bu nedenle de Köylülerimiz çok tedirginler. Kavşağa sinyalizasyon istiyoruz. Kavşaktaki tehlike bir yana birde hemzemin geçidinde bariyer olmaması bizi iyice tedirgin ediyor. Büyük faciaların yaşanmaması için artık zaman kaybedilmeden çalışmalara başlanılmasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.