Kaybedenler Kulübü

Kaybedenler Kulübü

Kaybedenler kulübü üyeleri gerçek dışı ithamlarıyla gündemden düşmüyorlar. Başkan Özlem Çerçioğlu'nun Aydın Halkına yapmış hizmetleri karşısında huzursuzluk yaşayan kulüp üyeleri, her gün yeni bir iftirayla şaşırtmaya devam ediyor.

YOK BİRBİRİNDEN FARKLARI

Seçim kaybetme ustası ve Özlem Çerçioğlu karşısında girdiği iki seçimde toplam 200 bin oy fark yiyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş başta olmak üzere akraba ilişkisi bulunanlar dahil eski çalışanlarının alacaklarını ödemeyerek mağdur eden hatta Devlet kurumlarına düzmece belge sunan Denge Gazetesi sahibi Emin Aydın, sosyal medya paylaşımcısı ve sahte diploma hazırladığı için yargılanan Serhan Seyhan, Susesi Termal Yapı Kooperatifi adı altında Aydın halkına sunduğu projeyle yüzlerce mağdur yaratan siyaset eskisi Hüseyin Aksu'dan oluşan kulüp üyelerinin ortak özellikleri Başkan Çerçioğlu karşıtı olmaları. Belirgin özellikleri birbirlerinden farklarının olmaması ve yalan üretme konusunda sınır tanımamaları.

MUHATAP ALINMIYORLAR
Başkan Özlem Çerçioğlu'nun hiç bir şekilde muhatap almadığı bu kişiler, sürekli olarak farklı algı yaratma çabası içerisindeler. İftira içerikli yalan haberlerle Aydın halkına yapılan hizmetlere karşı çıkıyorlar.
Hepsinin ortak özelliği bilindik ve kulüp üyelerini tek tek incelediğimizde hep aynı sonuç çıkıyor kaybetmeleri 

Emin Aydın:
2019 Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde tercihini Mustafa Savaş'tan yana kullanmış ve seçim sürecinde her türlü yalan haberi yapmıştı. Savaş seçimi kaybedince de tekrar Büyükşehir Belediyesine yanaşmaya çalışmıştı. Başkan Çerçioğlu'ndan yüz bulamayınca da karalama içerikli yayınlarına devam etmişti. Sahibi oldukları gazete ve televizyon kanalında ekonomik kriz baş gösterince de saldırıların dozunu arttırmıştı. İftira içerikli yayınlar nedeniyle de haklarında onlarca dava açıldı. Satın aldıkları kanal sahibi olmak üzere piyasaya olan borçlar için Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın yardımcı olduğu biliniyor. 
Serhan Seyhan:
Aydın Belediyesinde ihaleye girebilmek için kendi adına sahte diploma hazırlamış ve suç üstü olmuştu. Evrakta sahtecilik suçu işlediği için hakkında dava açılmıştı. Yüz kızartıcı bu suç nedeniyle CHP'den ihraç edilmişti. Hiç bir gazeteci kimliği olmayan Seyhan'ın ne iş yaptığı bilinmiyor. O da Başkan Çerçioğlu'ndan yüz bulamayıp, 2019 seçimlerinde Savaş'ı desteklemiş ve kaybetmiş isimler arasında yer alıyor. 
Hüseyin Aksu:
Belediye başkanlığı döneminde söz verdiği bir çok vaadi yerine getirmediği için hayal kırıklığı yarattı. Sivil hayata döndüğünde de şaşırtmadı. Ticari girişimlerinde fiyasko yaşadı ve kendisine inanan yüzlerce kişiyi mağdur etti. Özellikle de Susesi Termal Yapı Kooperatifi projesi tam bir rezalet olarak gösteriliyor. Hâlâ bitirilemeyen proje nedeniyle mağdurlar hâlâ Aksu'yu suçluyorlar. Dolandırıldıklarını söylüyorlar ve intizar ediyorlar. Hüseyin Aksu'nın söylemlerine inanıp, bütün birikimlerini teslim eden özellikle yaşlı vatandaşlarımız kefen paralarını bile projeye kaptırdılar.
Özlem Çerçioğlu karşısında iki kez seçime girdi ve o da Mustafa Savaş gibi başarılı olamadı. Şimdilerde Savaş'a destek olmak için sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediyesi aleyhinde yazılar yazıyor. Emin Aydın'ın programına katılıp, Başkan Çerçioğlu'nu yıpratmaya çalışıyor.

MUSTAFA SAVAŞ İÇİN ÇALIŞIYORLAR AMA...
Görüldüğü üzere hepsinin ortak özelliği Başkan Çerçioğlu karşısında seçim kaybetmeleri ve muhatap alınmıyor olmaları. Ortak noktaları da Mustafa Savaş için çalışıyorlar olmaları.
Acınası halleri ise; Aydın halkının nazarında bir karşılıkları olmaması. Mustafa Savaş’ın seçim mağlubiyetini yaşayan kulüp üyeleri çareyi daha çok yalan, iftira, karalama içerikli haber yapmakta buluyorlar.

ÇERÇİOĞLU'NA ZARAR VEREMİYORLAR
Yüzde 56 oy oranıyla ikinci kez büyükşehir belediye başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu bu iftiracılara rağmen oyunu yüzde 60'a yükseltmeyi başardı.

Aydın halkının her zaman tam desteğini almayı başaran Özlem Çerçioğlu çalışkanlığıyla Türkiye genelinde örnek Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gösteriliyor. İlklere imza atıyor ve projeleri yurt dışı-yurt içi bir çok belediye tarafından örnek alınarak hayata geçiriliyor.
Kaybedenler kulübü ne yaparsa yapsın Özlem Çerçioğlu'na zarar veremiyorlar. İftiracılara rağmen Başkan Çerçioğlu yönetimindeki hizmet kervanı yolunda ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.