Kayıp yaşlı adam Menderes Nehrinde ölü bulundu

Kayıp yaşlı adam Menderes Nehrinde ölü bulundu

Kayıp yaşlı adam Menderes Nehrinde ölü bulundu

Aydın’ın Efeler ilesinde sekiz gündür kayıp olarak aranan yaşlı adam, Büyük Menderes Nehri’nde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre; Büyük Menderes Nehri’nin Koçarlı ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi civarından geçen bölümünde suda sürüklenmekte olan bir ceset olduğunu gören vatandaşlar, durumu jandarmaya haber verdi. Cesedin bulunması için bölgede araştırma başlatan jandarma ekipleri, Afet ve Acil Durum (AFAD) Aydın İl Müdürlüğü ekiplerinden destek istedi.
Büyük Menderes Nehri güzergahında bot ve kıyıdan arama çalışması başlatan AFAD ekipleri, suda sürüklenmekte olan cesede 4 kilometre ileride Germencik ilçesine bağlı Reisköy Mahallesi mevkiinde ulaştı. AFAD ekipleri tarafından kıyıya çıkartılan erkek cesedi, Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin kimliğinin ve nasıl öldüğünün belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
Yapılan inceleme sonucunda cesedin Efeler ilçesinde yaşayan ve 19 Şubat 2016 Cuma günü "Hastaneye gidiyorum" diyerek evden ayrılan ve de kendisinden bir daha haber alınamayan 74 yaşındaki Ahmet Uygur’a ait olduğu tespit edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.