KAYMAKAM DEMİREZER'E ON NUMARA VEDA

KAYMAKAM DEMİREZER'E ON NUMARA VEDA

Demirezer; "Söke'de görev yapana kadar ben en güyük kalleş ve düşmanın zaman olduğunu farketmemişim." deodi.

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Söke'de altı yıl görev yaptıktan sonra tayini İzmir Tire'ye çıkan Kaymakam Mehmet Demirezer onuruna Söke'de örgütlü bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Salı günü akşamı Davutlar'da bir otelde veda yemeği verdiler.
Otelin teras kat balkonunda yapılan yemeğe Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları  Fahri Sivrioğlu, Ahmet Karakaş, Söke Ticaret Borsası, Söke Ticaret Odası, Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD), Söke Ziraat Odası, Söke Organize Sanayi Bölgesi, Söke Eğitim Vakfı, Söke Esnaf Odaları, Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi, Söke Deveciler Derneği yöneticileri ve üyeleri ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli katıldılar.
Gecenin sunumunu Söke AK Parti Söke Belediye Meclis Üyesi ve başta Söke Ticaret Odası olmak üzere birçok STK'da görevi bulunan Kasım Üzüm yaparken, Kaymakam Demirezer'i tanımaktan ve kendisiyle birlikte çeşitli görevlerde bulunmaktan gurur ve onur duyduğunu belirtti.
Gece de ilk konuşmayı yapan Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya özetle "Vedalar zor olur ama bir şekilde kaymakamımız sayın Demirezer'e veda ediyoruz. Ulaşılabilir bir kaymakamımız oldu. Gerek biz sivil toplum kuruluşları gerekse vatandaşlarımız kendisine rahatlıkla ulaşabildik. Kendisi de vatandaşlarımızla sürekli iletişim halindeydi. Onun öncülüğünde Söke'de güzel işler başarıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Söke Ziraat Odası Başkanı M. Kemal Kocabaş da benzer duygularla teşekkür etti.
Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal özetle, "Sayın kaymakamımız altı yıldır Söke'de görev yaparken bize birçok konuda vizyon açtı, hedef koydu, koyduğu hedefler başarıldı. Söke'yi değiştirecek gelişmelerin başında fakülte binaları yapıldı,  Söke OSB'de yaşanan gelişmeler Söke'nin önünü açtı. Bizlerin önüne vizyon koyarak ufkumuzu açtığı için teşekkür ediyoruz. Biz kendisini Sökeli kabul ediyor her zaman yanımızda olacağını biliyoruz" dedi. 
Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Söke Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu da birer kısa konuşma yaparak Demirezer'e teşekkür ettiler.
SÖGİAD  Başkanı Reşat Er ise özetle "Söke'nin kanayan iki yarası fakülteler ve üniversite konusunda Söke'yi ateşleyen değerli insan kaymakamımızı uğurlamaktan dolayı üzülsek de Söke'ye kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz" dedi
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da gecede kısa bir konuşma yaparak özetle, "Bizler için buruk bir akşam. Bundan altı yıl öncesine gidiyorum. Söke'nin önceliklerini konuşuyoruz. Bunlar üniverite ve OSB. Aradan geçen altı yılda katettiğimiz mesafe az değil. Kişiler görev yaptıkları sürece makamlarına sevgi ve saygı gösterilir ancak öyle insanlar vardır ki, gönüllere taht kurur. Sayın kaymakamımız da gönüllerimize taht kuran birisi. Ben yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Yaptıklarıyla, hep beraber yaptıklarımızla Söke hakettiği yere gelecektir. Kendini tanımaktan ve beraber çalışmaktan onur duyuyorum" dedi.
Gecede son konuşmayı yapan Kaymakam Demirezer ise; onuruna böyle bir gece düzenlenmesinden mutlu olduğunu belirterek özetle, "Söke'de görev yapana kadar ben en güyük kalleş ve düşmanın zaman olduğunu farketmemişim. Ne de çabucak geçti bu altı yıl. Söke'ye ilk geldiğimde gezerken camilerde, okullarda, hastanede hep hayırsever isimleri görmüştüm. Söke'nin de önünde bekleyen yatırımlar vardı. Ben bunları da Sökelilerin yapabileceğine inandım sürekli ‘Sökeliler isterlerse yapar"’ dedim. Hatta ilk deri toplama kampanyamızda bile ‘Sen Sökesin yaparsın’ sloganımızla derileri topladık. İnanıyorum ki, Sökeli daha çok işleri yapacak. Söke'nin sokaklarını, pazarlarını, mahallelerini gezdim ve sizlerle sohbet ettik. Bu sohbetlere çoğu zaman eşim de katıldı. Biz ailecek Söke'yi çok sevdik. Yaptıklarımız birlikte yaptıklarımızdır, yapamadıklarımız için üzülüyorum ben. Ayrılsam da gözüm üzerinizde olacak. Söke Belediyesi fakülte binası için söz verdiği 500 bin liranın 100 bin lirasını verdi. Diğer kuruluşların kişilerin katkılarıyla bu yıl fakülte binasının tamamlanacağına eminim. Söke OSB'ye büyük yatırımcılar gelmeye başladı. Basınımızın da desteğiyle Söke'de hep beraber güzel işler başardık ve hepinize teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzdeki hafta Tire'de göreve başlasak da aklımız buradaki dostlarda olacak. Evimiz, evinizdir. Ne zaman isterseniz buyrun. Başımızın üstünde yeriniz var" dedi. 
Gece sonunda başta Söke OSB; Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası, Söke Ziraat Odası, SÖGİAD, Esnaf Odaları gibi kuruluşlar Kaymakam Demirezer'e plaket verirlerken, Söke Deveciler Derneği adına dernek ikinci başkanı Yiğit Atacan ile Belediye Meclis üyesi Metin Sakalar kaymakama kendi resminin bulunduğu ipek bir halı tablo ve Otel Grand Belısh genel koordinatörü Murat Yurdakul bir tablo hediye ederlerken, tüm gruplarla sarmaş dolaş olan Kaymakam mehmet Demirezer ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin ve basın-yayın mensuplarının oldukça duygusal anlar yaşadıkları gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.