Kaymakam dobra dobra konuştu

Kaymakam dobra dobra konuştu

Kaymakam dobra dobra konuştu


Gerçek Gazetesi / Murat TAN
Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, geçtiğimiz günlerde Sökespor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin kendisine gerçekleştirdikleri ziyarette Söke"deki otopark sorununa ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.
Sökelilerin Yenicamii ve Atatürk Mahallesi"ne ilçe merkezindeki trafik sıkışıklığından ve otopark yetersizliğinden ötürü adeta kaçarcasına göç ettiklerini belirten Demirezer, “Şimdi oralarda da sıkışıklık söz konusu. Konut alanlarında Söke gerçeğine uygun otopark alanları belirlenmiyor” diye konuştu.
Tariş"in bulunduğu mevkide yapılması düşünülen TOKİ Projesi"nin imar planında gösterilen 250 araçlık zorunlu otopark alanını da eleştiren Kaymakam Demirezer, “Zaten o alanın tamamının Toplu Konut için kullanılması bir faciadır. Orada 600"ün üzerinde konut planlanıyor. Konutların altında mağaza, market gibi işletmelerde olacak. Verilen imar planında ise yaklaşık 650 konut bulunan bu alan için 250 araçlık zorunlu otopark verilmiş. Hesap ortada 600"den fazla araçlık otopark alanı gerekirken 250 araçlık otopark kime yetecek. 400 tane araç nereye konulacak. Neticede oradaki cadde ve sokaklarda da sıkışıklık olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.