KAYMAKAM MÜDAHALE ETMELİ, ESNAF TEPKİLİ

KAYMAKAM MÜDAHALE ETMELİ, ESNAF TEPKİLİ

AK Parti Söke İlçe Yönetimlerinde her dönem yer alan ve her defasında Milli Eğitimden Sorumlu İlçe Yöneticiliği görevini üstlenen Hilmi Özcan isimli siyasetçi gündem oldu.

FETÖ’den tutuklanan eski AKP Söke İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta döneminde yıldızı parlayan ve yine FETÖ’den tutuklanan eski Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın’a yakınlığıyla bilinen Hilmi Özcan Söke milli Eğitim Müdürlüğünün neredeyse tüm boya ve benzeri malzeme alımlarını tedarik etmesiyle dikkat çekiyor.

whatsapp-image-2021-04-01-at-16.40.38.jpeg

EĞİTİM BİLGİSİ BİLİNMİYOR
Eğitim ve öğretim konusunda her hangi bir meziyete ve bilgiye sahip olmadığı halde Söke Milli Eğitiminin her defasında Hilmi Özcan’a bağlanması bu meslek grubunda hizmet veren işletme sahiplerinin de tepkisini çekiyor.

ESNAF TEPKİLİ
AKP İlçe Yöneticisi olmasından kaynaklı olarak adrese teslim fiyat alımlarının yapıldığını belirten bazı esnaflar, “AKP iktidara geldiğinden beri Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne fiyat vermiyoruz. Fiyat almak için kapımızı çalan yok. Düzmece fiyat teklifleri istendiği için kimse ciddiye almıyor” dedi.

whatsapp-image-2021-04-01-at-16.35.27.jpeg

KAYMAKAM SONER ZEYBEK’İN KONUYA EL ATMASI İSTENİYOR
Gazetemizi arayan ve isimlerini vermeyen bazı okul yöneticileri de konu hakkında rahatsızlıkları olduğunu belirterek; “Bugüne kadar çok kez rahatsızlıklarımızı dile getirdik. Ancak siyasi güç nedeniyle sessiz kalmak zorunda kalıyoruz. İstediğimiz ürün ile gelen ürün arasında farklılıklar olabiliyor. Milli Eğitim Müdürleri sorunun çözümü konusunda etkisiz kalıyorlar” diyorlar.

 

DURMUŞ TUNA; “BİLGİSAYAR VE SARF MALZEME ALIMINDA HİLE YAPILMIŞTI”
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Durmuş Tuna da yıllar önce bilgisayar alımında yaşadığı sahtekarlığı dile getirerek, “AKP Söke İlçe Başkanı Kemal Özbek’in dönemiydi. Bilgisayar alımında en yüksek fiyatı veren firmanın teklif mektubu dönemin Milli Eğitim Müdürü tarafından imha edilmek üzere Şube Müdürüne verilmiş ve o da mektubu gizlemişti. Daha sonda bir başka teklif hazırlanarak en düşük fiyatı vermiş gibi gösterilmişti. İmha edilmeyen teklif mektubu bana ulaştırıldı ve haber yaptım. Soruşturma açıldı ve müfettiş gönderildi. Maalesef böyle işler oluyor. Milli Eğitim Müdürlüğü yıllardır AKP İlçe Yöneticisi Hilmi Özcan ile çalışıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.