KAYMAKAMI GÜYA KAPIDA BEKLETMİŞ

KAYMAKAMI GÜYA KAPIDA BEKLETMİŞ

İftara katılanlar çirkinliğe müdehale etmedi

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Fethullah Gülen Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasının bırakınız Söke’yi Ege Bölgesi'nde önemli bir yere sahip olan Şahin İlgi ile Söke’nin eski Kaymakamı Mehmet Demirezer arasında yaşanan bir olay hatırlandı.

screen-shot-2016-07-23-at-8.41.20-am.png
Şahin İlgi Söke'deki işyeri İlgi Tarım'da iftar yemeği vermişti. Bu iftar yemeğine bir çok üst düzey yönetici katılmıştı. İftar yemeğine Aydın eski Valisi Kerem Al, Aydın eski İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bülent Bulut, Adnan Menderes Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, bir önceki Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, Söke eski Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, o zaman Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı şimdi Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’da katılmıştı.

DİK DURUŞ SERGİLEMİŞTİ...

Sadece bir kişi iftar sofrasına buyur edilmemişti. Aslında o kişi de daha önceki yıllarda düzenlenen iftar yemeklerinde olduğu gibi, yine davet beklememiş ve beklemiyordu. O kişi Söke eski Kaymakamı şimdi Tire’ye atanan Kaymakamı Mehmet Demirezer’di. Ramazan mübarek günde Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer kapıda bekletilir, fabrikanın giriş kapısından içeri alınmaz. Kaymakam Demirezer, Vali'nin iftara katılmasından dolayı orada mecburen bulunmaktadır. İftara katılmayacak olmasına rağmen Vali orada olduğu için saygı gereği bulunmaktadır. Çünkü Gülen Cemaatine karşı söylemlerinden dolayı Şahin İlgi'nin onu sevmemektedir. 

ÇİRKİNLİĞE MÜDEHALE EDİLMEZ

Bu olayda bir ayrıntı daha vardır. Kaymakam Demirezer’in fabrika içerisine alınmadığını bildikleri halde, başta Vali olmak üzere iftara katılıp, ellerini semaya açan, Allah'a dua edenler bu çirkinliği müdehale etmez.
Kaymam Demirezer herşeye ve herkese rağmen, Haşhaşi başı Fethullah Gülen’in Söke’deki temsilcisine restini yine koyar. Minnet etmez, boyun eğmez, dik duruşunu sergiler. Aydın Valisi iftar sofrasından kalkınca da onunla birlikte oradan ayrılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.