Kaynak suyunun boşa akıp gitmesi ihanettir

Kaynak suyunun boşa akıp gitmesi ihanettir

Saatçı: Ayter alanı Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne verilmemiş, Aydın ekonomisine ve Aydın halkına katkı sağlayacağına boşu boşuna aksın denmiştir.

Gerçek Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Ayter alanından yine su sıcak su fışkırması üzerine yazılı basın açıklaması ile yer yer 2 metre yüksekliğe çıkan jeotermal kaynak suyunun boşa akıp gitmesini ihanet olarak değerlendirdi.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, doğal kaynağın heba olmasına tepki gösterirken, “Ilıcabaşı Ayter alanında termal su artık kendini dışarı vuruyor.  Doğal kaynaklarımız heba oluyor. Aydın’ın kaynakları, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne verilmesin de gerekirse boşu boşuna aksın zihniyetinin sahipleri aslında Aydın’a ve Aydınlıya ihanet ediyor” dedi.

“Su akar AKP bakar” zihniyetinin Ilıcabaşı Ayter alanında ayan beyan ortaya çıktığını ifade eden Saatçı, “Buradan Aydın’ın iktidar partisi milletvekilleri ve Sayın Valimize sesleniyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu bu kaynaklar ile kentimizin ucuza ısıtılıp,  termal turizm alanı kazandırmak istediklerini defalarca ifade etmesine rağmen, bu alan Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne verilmemiş, Aydın ekonomisine ve Aydın halkına katkı sağlayacağına boşu boşuna aksın denmiştir. Su akar AKP bakar zihniyetini, Aydın halkına kabullendirmek isteyenler büyük yanılgı içindedirler. Onlar su akarken boş boş bakabilirler ama biz bakmayacağız, Aydın’ın zenginliğinin boşa akıp gitmemesi için gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.