Kazaların meydana geldiği yolu kapattılar

Kazaların meydana geldiği yolu kapattılar

Didim ilçesinde Mavişehir Mahallesi sakinleri ve esnaflar, sık sık kazaların yaşandığı Didim-Söke karayolunu trafiğe kapatarak, önlem alınmasını istedi.

Didim’in Mavişehir Mahallesi sakinleri ve Mavişehir Esnafı Mavişehir Mahallesi Didim - Söke Karayolunda meydana gelen kazaları ve kaza nedeniyle gerçekleşen can kayıplarını protesto etmek amacıyla yolu trafiğe kapattı. En son geçtiğimiz 13 Eylül 2014 tarihinde meydana gelen kazada Mahalle sakinlerinden Necmettin Durmaz’ın (80) hayatını kaybettiğini ve yolda yıllardır sinyalizasyon, üst geçit, kavşak ve kaldırım yapılmasını istediler. Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Okan Kılıç ‘Bu yol Karayollarının sorumluluğunda ancak Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesinden halk adına gerekli girişimleri yapmasını ve bu can korkumuzu sonlandırmasını bekliyoruz. Daha kaç can vermemiz gerek’ dedi.

Açıklama sırasında ve sonrasında yol protestocu grup tarafından yaklaşık 10 dakika boyunca trafiğe kapatılırken, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ikna çabaları neticesinde yol önce tek taraflı trafiğe açıldı daha sonra ise trafik normal akışında seyretti. Yolun Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.