Kemal Biçer'e taraftardan plaket

Kemal Biçer'e taraftardan plaket

Kemal Biçer'e taraftardan plaket

Ümit SAĞDIÇ
Gerçek Gazetesi
Ege Tv'de "Amatör'ün Dünyası" programını sunan Kemal Biçer'e Sökespor taraftarlarının sevgisi bitmiyor. Sökespor'un Çine Mardanspor'la deplasmanda oynadığı ve 3-1'lik skorla galip geldiği karşılaşmayı takip eden, son olarak 5-0'lık Davutlar Belediyespor maçında taraftarların davetlisi olarak Söke’ye gelen Kemal Biçer'e plaket verildi.
Sökespor'un çok iyi bir takım olduğunu söyleyen Kemal Biçer, "Sökespor camia olarak çok iyi. İzlediğim maçlarda kesinlikle amatör küme takımı olmadığını gördüm. Sökespor, Göztepe'yi bile yenebilecek güçte" dedi.
Kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kemal Biçer, "Taraftarlar beni çok sevdiler. Futbolcular da saygı gösteriyorlar. Söke halkı misafirperver. İlgiye layık olmaya çalışıyorum. Ben de Sökelileri çok seviyorum. Verilen plaketten dolayı teşekkür ederim" dedi.
Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Kulüp Başkanı Sebahattin Candal ile bir süre sohbet eden Kemal Biçer, soyunma odasında futbolcuların "Kemal Baba" tezahüratlarıyla karşılandı.
Sökespor'un 3. Lig'e çıktığını şimdiden ilan etmek istediğini söyleyen Kemal Biçer, "Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Garnizon Komutanı Kur.Alb. İlker Koçak ve Kulüp Başkanı Sebahattin Candal spora çok büyük katkı sağlayan insanlar. Dilerim böyle insanların sayısı artar ve amatör futbol hak ettiği yere gelir. Sökespor'un şimdiden 3. Lig'e çıktığını söyleyebilirim. Sökespor'un bileği kolay kolay bükülmez. Sökespor Göztepe'yi bile yenebilecek güce sahip" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum