KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN TOKADI

Aydın'da bir yalan sitesi ve bu sitenin de yalancı bir sorumlusu var. Bilen biliyor kendisini ama bilmeyenlerde var elbette! Bu nedenle, adamın adını, soyadını, sorumlusu olduğu yayın kuruluşunun adını belirtmeyeceğim. "Mahkemeye verir" diye korktuğumdan değil, reklamını yapmak istemediğimden böyle bir yol izleme kararı aldım.

Benim sayemde üç, beş kişi daha takılmasın ağına.

Açık kimliğini yayınlasam ne olacak ki; utanma duygusu körelmiş ve az sonra yazacaklarımdan dolayı yüzü kızarmaz.

Sürekli yalan iddialarda bulunuyor, kamuoyunun kafasını karıştırmaya çalışıyor ve sürekli de Aydın halkının gözünde yalancı çoban durumuna düşüyor. 

Yalancının önde gideni…

Üfürükçülerin ağababası…

Pişkinin de pişkini…

Yalanları suratına tokat gibi patladığında bile kızarmıyor yüzü.

Evrim geçirmiş artık.

Hücrelerine kadar işlemiş yalan. 

Yemek yiyemiyor, su içemiyor.

Yerse de yalan olarak kusuyor. 

Sadece kendi kusuğu yalanla beslenebiliyor.

Her yaptığı haberi yalan her yazdığı köşe yazısı riya dolu.

Yalan sitesinde 20 haber varsa 20'si de Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu veya çevresindekileri hedef alan türden.

Yalan sitesinin her haberi, muhatapları tarafından tek, tek yalanlanıyor. 

Noter aracılığıyla düzeltme yazıları ve açıklamalar, mahkeme kararıyla da sürekli olarak tekzip gönderiliyor yalancı siteye.

Gönderilse ne olacak, sosyal medyaya yönelik basın yasaları oluşmadığı için boşluklardan faydalanıp hiçbirini yayınlamıyor ki pişkin…

Yalan sitesinin yalan haberlerinden bir tanesini ele almak istiyorum!

Bakınız bu haber de bile kaçtane çelişki var.

"Aleviler'den Çerçioğlu'na tepki" başlıklı bir haber yapılmış ve haberde de Aydın Alevi Güç Birliği'nin Sözcüsü Dr. Rıza Akdeniz'e söz verilmiş

Sözcünün açıklamaları zehir zemberek...

Açıklamalarından anladığımız kadarıyla da sayın Akdeniz, Başkan Çerçioğlu muhalifi. Rıza Akdeniz'in tüm Alevi kesimini temsil etmediğini de Başkan Çerçioğlu'na gösterilen ilgi, alaka ve sevgiden gördük zaten. Durum bundan ibaretken, Aleviler Çerçioğlu'na tepkili başlığını kullanmak basın-ahlak yasasıyla da bağdaşmaz. 

Yalan sitesi ne yapıyor ne ediyor bu gibi muhalifleri bir şekilde buluyor ve konuşturuyor. Muhalif kişilerin kimlikleri ve sıfatları kullanılarak yapılan yayınlarda yüzde kaç yalan hakkını kullandıkları ise Allah kerim. 

Mesela!

Haberde diyor ki; "Hacıbektaş Veli Anma Törenleri etkinliklerine gitmek isteyen Aydınlı Aleviler için daha önceki yıllarda talep edilmesine rağmen otobüs verilmeyen ancak bu yıl talep edilmeden otobüs kaldırmasına tepki gösterdiler."

Rıza Akdeniz böyle bir tepkide bulunmuşmudur bilemem ama Alevi vatandaşların tepki gösterdiği iddiası koskocaman püsküllü bir yalan. 

Böylesi salakça bir gerekçeyi kimse inanmaz!

Alevi vatandaşlarımız, 20 otobüs tahsis edilmesinden ve Başkan Çerçioglu'nun etkinliklere katılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Otobüsleri tek, tek gezen ve "Canlar bir olmaya geldik" diyen Başkan Çerçioğlu'nu Alevi vatandaşlar bağırlarına basmıştır.

Başkan Çerçioğlu etkinliklere katılan tek büyükşehir belediye başkanı olarak ta dikkat çekmiştir. 

Başkan Çerçioğlu'nun Alevi vatandaşlara yönelik söylediği iddia edilen sözlere gelince! 

Bu deli saçması iddiaların benzerini, 2014 yerel seçimlerinde Kürt kökenli vatandaşlarımız çin duymuştuk. Aydın halkı bu yalanlara o zaman da itibar etmedi bundan sonrada etmez.

Gelelim yalanın çıngıraklısına!

Neymiş efendim, CHP Genel Menkezince Aydın'a 5 müfettiş gönderilmiş... 

Neymiş efendim, Başkan Çerçioğlu'nun istifası istenmiş…

Bir güzelde senoryalaştırmışlar ve süslemişler yalan haberlerini!

Hacıbektaş Veli'yi Anma Etkinliklerine katılan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Başkan Çerçioğlu samimi pozlar verdiler. Bol, bol sohbet ettiler ve neşeli oldukları görüldü. Bir ara hem kendileri hem de yanlarında bulunanlar çok güldü. Yalan sitesinin yalanları en etkili ağızdan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından gülerek yalanlandı. 

Bu açıklama, KILIÇDAROĞLU'NUN TOKADI olarak yalan sitesinin suratında patlamış oldu.

İddiaları değerlendiren Kemal Kılıçdaroğlu'nun cevabı herkesi kırdı geçirdi. Yazılanların komediden öteye geçmediği objektiflere de yansıdı. 

Ey yalancı dümbük! Ne bekliyordun ya?

Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı ünvanlı Özlem Çerçioğlu'na CHP'nin müfettiş gönderdiği yalanına Aydın halkının inanmasını mı?

2014 yerel ve 2015 genel seçimlerinde CHP'nin Aydın'da elde ettiği başarı ortadayken, başarıyı kıskanan ve çelme takmak isteyen bazı siyasilerle birlik olup, ortaya attığıniz bu iddiaları inanılmasını mı?

Şunu kafana iyi sok!

Başkan Çerçioğlu en yakın rakibi AK Parti'ye 100 bin oy fark atarak ikinci kez seçimin galibi oldu. 

CHP'nin Aydın'da milletvekili sayısı 3'ten 4'e yükseldi. 

CHP'nin Aydın'da oylarının artmasında çok büyük katkısı olan Başkan Çerçioğlu ile tüm CHP'liler gibi Kılıçdaroğlu'da gurur duyuyor.

Sen de bu başarı trendini görüyorsun ama yalandan beslendiğin için gerçekleri yazamıyorsun. Kılıçdaroğlu ve Çerçioğlu'nun verdiği samimi görüntüler karşısında ne yapacağını merak etmiyorum.

Çünkü biliyorum ki, her zaman yaptığın gibi yalanlarına devam edeceksin...

Önceki ve Sonraki Yazılar