Kemal Sayın aday mı? Toyran ne yapacak?

Kemal Sayın aday mı? Toyran ne yapacak?

SÖKESPOR’UN KONGRESİ YARIN SAAT 15:00’TE

Gercek Gazetesi / İmdat Güçlü
Sökespor’un yarın saat 15:00’te yapılacak genel kuruluna saatler kala heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sökespor Tesislerinde yapılacak genel kurulda çoğunluğun mutlaka sağlanması gerektiğini söyleyen basın sözcüsü İsmail Akalın, “kongremiz yarın saat 15:00’te. Üyelerimizi mutlaka kongdeye bekliyoruz. Kongrenin ertelenmesi demek Sökespor’un transferde geç kalması demektir. Kongremizi biran önce yapıp, kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor.” dedi.
Sökespor Kulüp Başkanı kemal Sayın ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan sözlü tartışmanın hâlâ sürüp sürmediğini sorduğumuz İsmail Akalın, “Süleyman Toyran da, Kemal Sayın da iki değerli  yöneticimiz. Yöneticilikte zaman, zaman böyle gerginlikler olabiliyor. İyiyi, güzeli hedeflerken kırgınlıklar görülebiliyor. Önemli olan art niyet olmamasıdır. Ne Süleyman Toyran’ın ne de Kemal Sayın kötü niyetli insanlar değil. O gün yaşananlar tatlıya bağlandı. Belediye başkanımız toyran şampiyonluk gecemize katıldı ve kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Kulüp Başkanımız Kemal Sayın’da gecede olmayı çok istiyordu ancak bir yakınının vefatı nedeniyle memleketine gitmek durumunda kaldı. Bu değerli iki isim güçlerini birleştirerek Sökespor’u başarılara sürükleyecektir” dedi.
Basın Sözcüsü İsmail Akalın’ın açıklamalarının aksine henüz ne Kemal Sayın, “Adayım” açıklaması yaptı ne de Süleyman Toyran, “Adayımız Kemal Sayın’dır” veya “yeni bir aday çıkaracağız” açıklamasında bulunmadı. İki başkanın arasındaki kırgınlığın ne aşamada olduğu da bilinmiyor. Bu durum da Sökespor taraftarlarını endişeye sürüklüyor. Kemal Sayın’ın açıklamalarını ağır bulmakla birlikte Sökespor sevgisini göz önünde bulunduran taraftarlar, “Kemal Sayın Sökespor’a çok şeyler kazandırdı. 3. Lig’e çıkmak istiyoruz ve bu gücü de kendisinde görüyoruz. Başka kimsenin başkanlığında bu takım 3. Lig’e çıkamaz. Güzel bir hava yakaladık ve bu olumlu havanın dağılmasını istemiyoruz. Belediye Başkanımız Süleyman Toyran’ın da desteğinin devamını istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.