KEMAL SAYIN BELGELİ CEVAP VERDİ

KEMAL SAYIN BELGELİ CEVAP VERDİ

KEMAL SAYIN: HANİ KREDİ KULLANIMINDAN HABERLERİ YOKTU?

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY
13 Haziran'da yapılması plânlanan Sökespor kongresinde göreve talip olmayacağını açıklayan ve Belediye yönetiminden destek görmediğini ifade eden Kemal Sayın'a Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, "kulüp adına 100 bin lira kredi kullanımından haberim yoktu" demesi üzerine Sayın, karar defterinin örneğini dağıttı.
Kemal Sayın, "Belediye Başkanı kredi kullanımından haberim yok diyor. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, kendine iletmediyse, partili meclis üyesi imzaladığı kararı ‘zoraki imzaladım’ der gibi konuşuyorsa bu imzaları ben mi attım? Bu kararı ben mi aldım" dedi.
Kredi kullanımı kararının 27/01/2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında alındığını söyleyen Kemal Sayın karar defterinde yazılanları aktararak, 'Sökespor yönetim kurulu Kemal Sayın Başkanlığında toplandı. 1- Kulübümüz ihtiyaçlarında kullanılmak üzere TEB Söke Şubesinden yönetim kurulu üyemiz Coşkun Oruçyüz adına 100.000 TL. (yüz bin Türk Lirası) kredi kullanılmasına, 
2- Alınan bu kredinin 02/03/2015 tarihinden başlamak üzere 24 (yirmidört) eşit taksitte, her ay 4.808.38 TL olarak toplam 115.401 TL. olarak ödenmesine karar verildi' diye yazılıyor ve bu kararın altını Başkan olarak ben Kemal Sayın, İkinci Başkan Ahmet Karakaş, As Başkan Yalçın İkizek, Sayman İbrahim Muslu, Genel Kaptan Coşkun Oruçyüz,  Altyapı Sorumlusu Ö. Faruk Kızılırmak, Basın Sözcüsü İsmail Akalın, İdari İşler Sorumlusu Ömer Çağrı Sezer ve Genel Sekreter Yusuf Yaya imzalıyor. Sekiz kişinin aldığı karardan Belediye Başkanının haberi yoksa, Başkan yardımcısı, partili Belediye Meclis üyesi, kulüp saymanı söylememişse suç benim mi? Daha konuşulacak çok şey var, Ahmet Karakaş'ın Toyran ile ilgili söyledikleri var. Zamanı gelince bunlar da konuşulur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.