Kendi partisinin içinde yediği tokatlardan sıkılınca...

Kendi partisinin içinde yediği tokatlardan sıkılınca...

Önce gidip 18 adaya sahip çıksınlar...

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'u "AK Partinin çorbadan Milletvekili" olarak değerlendirdi.

Gerçek Gazetesi

"Metin Yavuz kendi partisinin içinde yediği tokatlardan sıkılınca CHP’nin iç işlerine burnunu sokmuş" diyen Özcan yazılı basın açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: "AK Partinin çorbadan Milletvekili Metin Yavuz kendi partisinin içinde yediği tokatlardan sıkılınca CHP’nin iç işlerine burnunu sokmuş. Metin Yavuz CHP sana bir gömlek fazla gelir. Çünkü CHP’nin temelinde kuvayi milliye vardır, Atatürk vardır, mücadele vardır, emperyalizme karşı direniş vardır, ülke kurmak vardır, gözyaşı vardır. Sen Gülen adam olduğun için, gözyaşını ve mücadelenin ne olduğunu pek anlamazsın.

Yapmış olduğumuz kurultayın iktidar kurultayı olduğunu ve bu nedenle de sizleri ne kadar korktuğunu, dizlerinin titrediğini biliyorduk. Yapmış olduğun açıklamalar ile bunu tüm kamuoyuna göstermiş oldun.

Özlem Çerçioğlu gibi bir hanımefendinin giydiği kıyafetin renginden yunan bayrağı devşirmeye çalışanlar önce gidip 18 adaya sahip çıksınlar...

Metin Yavuz farkında mı acaba? Bize ait adaya Yunan bayrağı dikilmesi de Yunan askerleri tarafından adalarda mangal yakıp alem yapılması da AKP döneminde olmuştur....

Korkmana gerek yok! Biz ülke kuran partiyiz. Herkesi kucaklayacağız. Yerel seçimde elde edilen başarılarımızın bizi genel iktidara götüreceğini halkımız söylüyor. Sen de inanmışsın ki kurultayımıza kadar inmişsin.

Bir Aydınlı olarak gurur duyman gerekirken salya sümük saçmalamışsın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.