Kendini organik ürüne adadı

Kendini organik ürüne adadı

Kendini organik ürüne adadı

Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Karina’da yaşayan Fatma Yılmaz, kendi ürettiği organik ürünleri para kazanmak için değil insanların organik ve sağlıklı beslenmeleri için teşvikte kullanıyor.
Karina’da evli ve 2 çocuk annesi Fatma Yılmaz 70 yaşında olmasına rağmen son zamanlarda artan sağlıksız beslenmeler ve bununla beraber oluşan sağlık sorunlarına dikkat çekerek insanların organik beslenmeleri gerektiğini ifade ederek,” Ben organik olmayan ürünlere karşıyım doktor değilim ama sağlıksız olduklarını anlamak için doktorda olmak gerekmez” dedi.
Doğal olmayan hiçbir ürün yemediğini ve pazardan imkanlar ölçüsünde sebze meyve almadığını belirten 70 yaşındaki Fatma Yılmaz, sağlığına doğal beslenmeye borçlu olduğunu belirterek herkesi doğal beslenmeye davet etti. 70 yaşında olmasına rağmen halen üretim yaptığını belirten Fatma Yılmaz,”Doğma büyüme buralıyım. Pazardan ve doğal olmayan hiçbir ürün almıyorum. Burada kendi ürettiğim ürünlerimi satışa çıkarıyorum. Benim için para önemli değildir ve hiçbir kişiyi de para için geri çevirmedim. Önemli olan insanların buradan aldıkları doğal, organik ürünleri tüketmeleridir. Son zamanlarda sağlıksız beslenme sonrası oluşan sağlık sorunları, kanser hastalıkları gittikçe artmakta. Bunun önüne geçmek için insanları organik ürünlere teşvik ediyorum. Bu ürünleri yetiştirmekten keyif alıyorum. İmkanı olan herkesi de üretim yapmaya davet ediyorum. Özellikle Aydın gibi bir memlekette toprak, güneş ve iklim üretime çok müsait. İmkanı olan herkes sağlıklı bir yaşam için doğal yetiştirip doğal tüketsin. 70 yaşındayım Allah’a şükür gayet sağlıklıyım. Sağlıklı ve mutlu yaşamak isteyenler sağlıklı beslensin istiyorum. Sebze ve meyvelerin eski tadı kalmadı. İnsanlarda da eskisi gibi değil" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.