Kent Muhabirliği Eğitim Programının tanıtım toplantısı yapıldı

Kent Muhabirliği Eğitim Programının tanıtım toplantısı yapıldı

Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) GEKA’dan teknik destek alarak düzenleyeceği Kent Muhabirliği Uygulamalı Eğitim Programının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan AGC Başkanı Semra Şener, çok güzel bir proje hazırladıklarını ve Aydın’daki basın çalışanlarının bu eğitimden mutlaka yararlanmaları tavsiyesinde bulundu.

 

Şener, eğitim programının basın çalışanlarına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “AGC olarak teknik destek eğitim programı çerçevesinde basın çalışanlarımızın eğitimine çok büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm projeye dahil olduk. Güzel bir proje hazırladık. Ve projemiz onaylandı. Projemiz 22 Ocak’ta başlayacak ve 25 Ocak’a kadar dört gün boyunca devam edecek. Adnan Menderes Üniversitesi Aisyem salonunda gerçekleşecek. Basın mensubu çalışanlarımız beş farklı dalda haber yazma, ropörtaj tekniklerinde, sayfa düzeni, fotoğrafta ve köşe yazarlığı dallarında eğitim çalışması düzenlenecek. Öğrenmenin bitmediği bir çağdayız. Her gün yeni bir şeyler öğrenmek, bilgilerimize yeni ber şeyler katmak çok önemli sahadaki arkadaşlarımızın bu bilgi ve deneyimlerini de çalışmada bizimle paylaşabilecekleri çok güzel bir ortam olacak” diye konuştu.

 

Eğitim sonunda projeye katılan basın çalışanlarına sertifika verileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.