Kerrar Kolcu; Grubumuzda lider olmak güzel

Kerrar Kolcu; Grubumuzda lider olmak güzel

Kerrar Kolcu; Grubumuzda lider olmak güzel

Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Pazar günü Söke Şehir Stadı'nda Güzelçamlıspor'u yenen Sökespor'un liderlik koltuğuna oturması antrenör Kerrar Kolcu'yu mutlu etti.
Gazetemize Pazar günü oynanan karşılaşmayı değerlendiren Kerrar Kolcu, "Takımımızın Pazar günü oynadığı futbol, bazı taraftarlarımızca eleştiriliyor. Ancak kazandığımız üç puan görmezlikten geliniyor. Pazar günü oynanan karşılaşmaya takım olarak biz iyi hazırlandık. Ancak, gruptan düşme tehlikesi bulunan Güzelçamlıspor da iyi hazırlanmış. Sahada iyi mücadele verdiler.
Her şeye rağmen galip gelmeyi ve üç puanı alarak liderliği ele geçirmeyi başardık. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Ayrıca karşımızda iyi mücadele eden Güzelçamlıspor oyuncularını da kutluyorum.
Şimdi önümüze bakıp Pazar günü Acarlar stsdında oynayacağımız Sağlıkspor karşılaşmasına iyi hazırlanmamız lazım. Çeşitli maddi sıkıntılara rağmen, önümüzdeki hafta da oyuncularımızın iyi mücadele verip Söke'ye galibiyetle dönmenin, liderliği sürdürmenin mücadelesini vereceklerinden kimsenin kuşkusu olmasın. Deplasmanda da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarına Sökespor camiası olarak inanıyoruz" dedi.
Pazar günü oynanan karşılaşmalarla Güzelçamlı'yı 2-1 yenen Sökespor liderliği ele geçirirken, Çine Madranspor ile 0-0 berabere kalan lider Didim Belediyespor, 40 puan ile ikinciliğe düştü. Astaşspor'u deplasmanda 1-0 yenen Kuşadasıspor, 39 puan ile sıralamada üçüncü olurken, Davutlar Belediye'yi 3-0 yenen Aydın Belediyespor ise 38 puan ile grupta dördüncü sırayı aldı.
Pazar günü Sökespor, deplasmanda Sağlıkspor ile karşılaşırken, Kuşadasıspor Aydın Belediye ile, Davutlar Belediye İsabeyli Şırlanspor ile, Güzelçamlıspor Didim Belediyespor ile, Çine Mardan Astaşspor ile ve Köşk Belediyespor ise S.H.Ç.E. K. İle karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.