KILIÇDAROĞLU'NA HAKARETE ŞOK CEZA!

KILIÇDAROĞLU'NA HAKARETE ŞOK CEZA!

Gündem 35 isimli internet sitesinin sahibi Ertan Yıldız, hapis cezasına çarptırıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı hakaret ile kamuoyun da ‘Sosyal Medya Hakeratçisi’ olarak bilinen Gündem 35 isimli internet sitesinin sahibi Ertan Yıldız, 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

 

İzmir’de faaliyet gösteren yerel haber sitesi gündem35’in kurucusu Ertan Yıldız hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaretten Ankara 33. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

 

‘TÜRK ADALETİ EN DOĞRU CEVABI VERMİŞTİR’

Gündem 35 isimli yerel internet sitesinin sahibi CHP lideri Kılıçdaroğlu için kişisel sosyal medya hesabından hakarete varan sözleri için açıklamalarda bulana CHP YDK Üyesi Mahir Polat, “Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etmek siyaset yakışıksız bir durumdur. Partimizin lideri gerek kişiliği gerekse de söylemleri ile Türkiye siyasetinde kucaklayıcı ve birleştirici olmuştur. Bugün yerel bir haber sitesinde ayrıştırıcı ve bölmeye yönelik haber yapan kişilere Türkiye Adaleti en doğru cevabı vermiştir. Biz Ana Muhalefet Partisi olarak Türkiye’nin bölünmez bir bütün olduğunu, laik bir cumhuriyet ile yönetildiği kurulduğumuz günden beri söylüyoruz. Bizim bu provakasyon girişimlere karnımız tok” dedi

 

Polat, sürecin yakından takipçisi olacaklarını belirterek, İzmir’de gerici söylemlerin hiçbir zaman yer bulamayacağının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.