KİME İNANACAĞIZ!

KİME İNANACAĞIZ!

Vali yalanladı, Haşmet doğruladı!

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ eski Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol’u Mülkiye Başmüfettişi Tahsin Aksu’yla görüştürdüğü iddiası Aydın gündemine bomba gibi düştü. Aydın Valiliği konuyu her ne kadar yalanlasa da, Vali Ayyıldız’a yakın isimlerden biri olan Haldun Haşmet Aysan'ın  görüşmeyi doğrulaması krize neden oldu. İtiraf niteliğindeki açıklama Aydın Valiliği ve Vali Ayyıldız'ı zor durumda bıraktı.
Aydın’da yayın yapan Denge Gazetesi'nde çıkan habere göre; Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Eski Aski Genel Müdür Vekili Cemaletti Küçükerol’u Mülkiye Başmüfettişi Tahsin Aksu’yla görüştürmüş, görüşme sonrası Cemalettin Küçükerol verdiği sözde bilgilerle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon yapılması hedeflenmişti.
AÇIKLAMA KARGAŞASI
Konunun basın organlarında yer almasından sonra konuyla ilgili apar topar açıklama yapan Aydın Valiliği, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Ancak Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a yakınlığıyla bilinen ve periyodik aralıklarla Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne iftira ve karalama kampanyası yürüten Aysan'ın açıklaması kafaları karıştırdı.
HANGİSİ DOĞRU SÖYLÜYOR ?
Aydın Valiliği tarafından ayarlandığı söylenen görüşmenin doğru olduğunu söyleyen Aysan, bu açıklamasıyla Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı adeta tuş etti. Valilikten gelen yalanlama haberine karşılık açıklama yapan Aysan, görüşmenin yapıldığını açıklarken, vatandaşların kafasında soru işareti oluşturdu.
Aysan'ın açıklamaları olayı farklı bir boyuta taşırken, konuyla ilgili halkın Aydın Valiliği'ne güveni iyice sarsıldı
HAŞMET VALİLİKTEN AYRILMIYOR!
Bilindiği gibi; Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik sürekli yalan ve iftira içerikli haberlerde adı geçen eski bakan danışmanı ve geçmişinde birçok şaibe barındırdığı söylenen Haşmet isimli şahıs, Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a yakın bir imaj çiziyor. Sürekli olarak Aydın Valiliği’nde görülen Haşmet'in  görüşmenin yapıldığını belirtmesi krize neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.