KİMLİKLERİNİ AÇIKLA HAŞMET

KİMLİKLERİNİ AÇIKLA HAŞMET

Yine "beni öldürecekler!" iddiasında bulundu

Durmuş TUNA/GERÇEK GAZETESİ

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında eşiyle beraber tutuklanan 1.sınıf Emniyet Müdürü Ramazan Kara ile irtibat halinde olduğu iddia edilen ve ByLock benzeri CYPHR isimli gizli mesajlaşma programı üzerinden yaptığı iddia edilen yazışma görüntüleri sosyal medyaya düşen Haldun Haşmet Aysan gündemi saptırmaya çalışıyor. 

YAKIN ARKADAŞTAN ALGI DESTEĞİ GELDİ

FETÖ ile bağlantısı olduğu yönünde ciddi iddialar nedeniyle zor günler geçiren ve emniyet güçlerince ifadeye çağırılması an meselesi olan Aysan'a destek uzaktan gelmedi. Beklenen destek yakın arkadaşı ve yoldaşı Servet Töz'den geldi. Hatırlanacağı gibi; Aysan'a ait olduğu iddia edilen şifreli mesajlaşma sistemindeki yazışmalarda Töz'ün de isminin geçtiği görülmüştü. Para alışverişinde bulunduğu yönünde mesaj görüntüleri ortaya çıkan Aydın 24 Haber isimli internet gazetesi sahibi Servet Töz imzalı "Haşmet Aysan'ı indirin talimatı!" başlığıyla duyurulan haberde, Aysan'ın sosyal medya hesabından yaptığı tamamen hayal ürünü ve farklı algı yaratma amaçlı paylaşımı kaynak gösterildi. 

BİR DEĞİL BİRDEN FAZLA TETİKÇİ TUTULMUŞMUŞ 

Servet Töz tarafından kaleme alınan haberde; Aysan'ı susturmak için bir değil birden fazla tetikçi tutulduğu yönünde deli saçması bir iddia ortaya atıldı. 
Daha önce de benzer yönlendirmeler olmuş ve ölüm tehdidi aldığını iddia eden Aysan, İçişleri Bakanlığı tarafından koruma altına alınması gerektiği yönünde yayınlar yapmıştı. 

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

Kimsenin "sen!" bile demediği ve Aydın'da elini kolunu sallayarak rahat bir şekilde gezebilen Aysan'ın "beni indirecekler!" şeklindeki çıkışları kamuoyunda karşılık bulmuyor.

SALDIRGANIN KİMLİĞİNİ AÇIKLA

Aydın'ın her yerinde kameralar olduğu halde nedense Aysan'ın eşine saldırdığı iddia edilen kişi veya kişiler hâlâ açıklanmadı. 
Aysan'ın saklı tuttuğunu iddia ettiği saldırganın kimliği kamuoyu tarafından merak ediliyor ve bir an önce açıklamasını istiyoruz.

AYDIN'IN İMAJINI KÖTÜLÜYOR

Geçen yıl yaşanan olayda olduğu gibi yine asılsız iddialarla gündemi meşgul eden Aysan'a güvenlik güçleri de tepkili. Bu yöndeki çıkışlarıyla Aydın'ı güvensiz bir şehirmiş gibi gösteren Aysan'ın sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiği öneriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.