Kimsesiz çocukların, kimsesi

Kimsesiz çocukların, kimsesi

Kimsesiz çocukların, kimsesi olmak için bir araya geldiler


█ Gerçek Gazetesi
Aydın"da faaliyet gösteren "Kimsesiz Çocuklara Yardım Derneği" tarafından düzenlenen gecede yüzlerce kadın kimsesizlerin kimsesi olmak için eğlendi. Yardım gönüllüsü bayanların yoğun ilgi gösterdiği geceden elde edilen gelirle çocukların çeşitli ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi.
Aydın Grand Dor Düğün Salonu"nda düzenlenen geceye Aydın Valisi Kerem Al"ın eşi Beyhan Al, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Gönül Durulan, AYDEM Elektrik AŞ. Aydın Şube Müdürü Ahmet Arı"nın eşi Gülay Arı, Dernek Başkanı Kadriye Genç, yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 400 bayan katıldı.
Gecenin açılışında konuşan Kimsesiz Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Kadriye Genç, derneğe katkı sağlayanlara ve geceye katılan bayanlara teşekkür etti. Yurtlarda ve sevgi evlerinde kalan pek çok çocuğun maddi destekten ziyade manevi desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten Genç, Aydınlılara "Koruyucu Aile" olmaya çağırdı. Bunun herhangi bir maddi külfet getirmediğini belirten Dernek Başkanı Kadriye Genç, “Çocuklarımızın, yiyecek, içecek giyinmek gibi temel ihtiyaçlarının yanında sosyal ve manevi ihtiyaçları var. Bazen başımızı dayayacağımız bir omuz, tutacağımız bir el, gireceğimiz bir kol bakışacağımız bir göz tüm ihtiyaçlarımızın önüne geçer. Bizler bu çocuklarımız için bazen dayanacak bir omuz, bazen tutunacak bir el, girilecek bir kol bazen de bakışacak bir göz oluyoruz. Yani anne oluyoruz” sözleri ile derneğin çalışmalarından söz etti.
Yapılan konuşmaların ardından bayanlar Grand Dor"un pistinde canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek hem güzel bir gece yaşadı hem de kimsesiz çocuklara katkı sağladı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.