KIZINA KIYAK YAPMIŞ

KIZINA KIYAK YAPMIŞ

Söke Ticaret Odası'nın sözleşmeli avukatı Haluk Kutlay'ın kızıymış!

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Söke Ticaret Odası'nın gelir ve giderlerindeki dengesizliği gidermek için karşılığı olmayan 10 bin liralık ayakkabı faturasını masraflar hanesine yazdırmakla itham edilen Söke Ticaret Odası eski Başkanı Haluk Kutlay'ın bir etik dışı davranışı daha ortaya çıktı.

Avukat olan kızını Söke Ticaret Odası sözleşmeli avukatı yapan Kutlay'ın bu davranışı tepki çekti.
7 Nisan'da gerçekleşen Söke Ticaret Odası seçiminde kendisi 40 oy ve listesi de 188 oy almasına rağmen başkan olma ısrarını sürdüren Kutlay'ın bu konuda neden inat ettiği böylece anlaşılmış oldu. 388 oy alan sarı liste (Erkan Kaçar) ve 329 oy alan mavi listeye (Metin Sakalar) rağmen "başkanlık benim hakkım!" inadından vaz geçmeyen Kutlay'ın hem naylon fatura konusu hem de kızının Söke Ticaret Odası avukatı olması nedeniyle geri adım atmadığı anlaşıldı.
Kendisinin ya da kızının istifası istenen Kutlay, Söke basını tarafından da istenmeyen isim ilan edilmiş durumda.
Başkan olamaması durumunda hem kendi döneminin didik didik edilmesi hem de Söke Ticaret Odası avukatı olan kızının sözleşmesinin fesh edilmesinden çekindiği sanılan Kutlay'ın, cumartesi günü yapılacak yönetim ve meclis seçimine kadar nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.
Seçim sonucunda ortaya çıkan oy dağılımına göre; en az oyu aldığı için rakamsal, naylon fatura ve avukat olan kızına kıyak yaptığı için de ahlaki nedenlerle aday olmaması isteniyor.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen yine de başkan olma çabalarını sürdüren Kutlay'a kendi listesinden seçilen 4 ismin de tepki gösterdiği edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.