Koçarlı Belediyesinde neler oluyor?

Koçarlı Belediyesinde neler oluyor?

Evrakta sahtecilik suçlusu Seyhan ile Başkan Kaplan arasındaki bağlantı kafa karıştırıyor

 
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Özlem Çerçioğlu karşıtlığıyla bilinen Serhan Seyhan’ın bugün yine Koçarlı Belediyesini ziyareti dikkat çekti.
 
Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
 
AK Partili Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın sahte diploma düzenlediği için ceza alan Serhan Seyhan’a özel ilgi göstermesi tepki çekiyor. Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Çerçioğlu aleyhinde iftira içerikli yazıların kaynağının Başkan Nedim Kaplan olduğu konuşuluyor.
 
Serhan Seyhan’ın Koçarlı Belediyesi müdavimi olması ve gerçekleştirdiği her ziyaret sonrasında yaptığı gerçek dışı paylaşımlar, Başkan Kaplan’ın yönlendirmeleriyle yapıldığı izlenimi yaratıyor.
Başkan Çerçioğlu’nun, CHP’nin “İktidara Yürüyüş Kurultayı”nda Divan Başkanı olmasıyla birlikte saldırıların artması manidar bulunduğu gibi “Koçarlı Belediyesinde neler oluyor? Başkan Nedim Kaplan neyin peşinde?" sorularını beraberinde getirdi.  
 
Aydın halkı; “Serhan Seyhan evrakta sahtecilik suçundan ceza almış bir kişi. Bir belediye başkanı oturup kalktığı kişilere dikkat etmeli. İkili arasındaki bağlantı merak ediliyor” şeklinde tepki gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.