Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Aslan’ı meslektaşları

Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Aslan’ı meslektaşları

Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan’ın mutlu günü.


Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi

Vacide-Rıza Arslan çiftinin oğulları Aytaç ile Meşküre-Ahmet Ayrancı çiftinin kızları Hacer Ayrancı düzenlenen görkemli düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdiler. 26 Temmuz Cumartesi günü Rıza Arslan’ın Koçarlı Yeni Mahalle, Yeni caddesi üzerindeki evde gerçekleşen düğün yemeği, iş, siyaset ve tarım sektörünü bir araya getirdi. Damat evinde düzenlenen düğün yemeğinde keşkekler dövüldü, kazanlar dolusu yemekler hazırlandı. Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan’ı sevenleri de yalnız bırakmadı. MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Recep Taner, İl Genel Meclis üyeleri Akif Pala, Faruk Yaman, Erdinç Çeliksoy, Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Söke Ziraat Odası Başkanı Muhsin Örnek, İncirliova Ziraat Odası Başkanı İhsan Ayaydın, Çine Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bal, Bozdoğan Ziraat Odası Başkanı Ali Erkut, Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici, Didim Ziraat Odası Meclis Başkanı Bahattin Gökdemir, bazı ziraat odalarının meclis başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Arslan çiftinin eş, dost ve akrabaları düğün töreninde bir araya geldi. Düğün yemeğinde önce mevlüt okutuldu, ardından davul zurna eşliğinde davetliler karşılandı. Masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla ilgilenen Rıza Arslan, oğlu Aytaç’ın düğününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Gündüz Koçarlı’da düzenlenen törenin ardından aynı günün akşamı Aydın’da Aydın tekstil’in bahçesinde düğün töreni düzenlendi.
İNCİRLİOVA ZİRAAT ODASI BAfiKANI AYAYDIN, “AKP HÜKÜMETİ AYDIN İLİNE İKİNCİ DARBEYİ VURMUŞTUR” DEDİ.
Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan’ın oğlu Aytaç Arslan’ın düğün törenine katılan İncirliova Ziraat Odası Başkanı İhsan Ayaydın AKP hükümetine veryansın yaptı. Aydın İlindeki Ziraat Odası başkanlarının tamamına yakınının katıldığı düğün cemiyetine koltuk değneği yardımıyla gelen Ayaydın, Aydın’ın 2 yıl içerisine üst üste darbe yediğini söyledi. Geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu sol ayağı kırılan ve 35 günden bu yana ayağı alçıda bulunan Ayaydın, evinde tedavi görüyor olsa da, gündemden kopmadığını söyledi.
Ayaydın, 2 yıl önce AKP hükümetinin Aydın’ı kalkınmakta olan iller arasına almayarak adeta kaderiyle baş başa bıraktığını hatırlatırken, “Aydın İli teşvik kapsamına dâhil edilen iller arasına alınmadığı için sanayimizde gelişmemiştir. Hâlbuki Aydın ekonomisi her geçen gün kötüye gitmektedir. 2 yıl önce sanayi sektörümüze üvey evlat muamelesi yapılırken, son 2 yıldır da tarım sektöre göz ardı edilmektedir. Geçen yıl yaşanan kuraklıktan dolayı Aydın maalesef kuraklık kapsamına alınmazken, bu yıl 81 İl arasından 35’i kuraklık kapsamına alınmıştır. Bu da Aydın tarımına vurulan ikinci darbedir. Tarım teşviklerine yönelik 5 katrilyon lira bütçe vardır. 700 trilyon lirası kuraklığa ayrıldı. Yani bizim alacağımız desteklemelerden 700 trilyon lira eksildi. Fakat bu paydan biz yararlanamadık. Aydın Milletvekilleri niçin hakkımızı aramıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.