Kolcu: Geri sayım başladı

Kolcu: Geri sayım başladı

Sökespor, Köşk Belediyespor maçından da 3 puanla ayrılmak istiyor17 maçtır mağlup olmayan kırmızı-lâcivertliler, yarın Söke Şehir Stadyumu’nda seriyi devam ettirebilmek için mücadele edecekler

Özer ÖNALDI
Gerçek Gazetesi
Aydın Süper Amatör Lig'de 43 puanla lider durumundaki Sökespor, kalan beş maçtan da mağlup olmadan ayrılmak istiyor.
Gruptan şampiyon olarak 3.Lig’e terfi maçlarına gitmek istediklerini söyleyen Sökespor Antrenörü Kerrar Kolcu; "Sakat futbolcumuz yok. Sadece Sağlıkspor maçında kırmızı kart gören Erman'ın cezası var. Futbolcularımız Köşk Belediyespor maçına hazır. Rakibimizin 20 puanla ligden düşmeme mücadelesi veriyor olması maçın çekişmeli geçeceğini gösteriyor. Rakibimiz puan cetvelinin sonlarında olması kimseyi yanıltmasın. Hiç beklemediğimiz sonuçla karşılaşmamak için işi sıkı tutuyoruz. Bugün sabah idmanı yaptıktan sonra son kez Köşk Belediyespor maçının değerlendirmesini yapıp, Pazar günü saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmaya konsantre olacağız. Söke halkının destek olmasını bekliyoruz. Sökespor'un başarılı olabilmesi için herkesin desteğine ihtiyacı var" dedi.
Kuşadası'nda zirve mücadelesi...
Zirveyi ilgilendiren bir diğer maç ta Kuşadası'nda Kuşadası Gençlikspor ve Çine Madranspor takımları arasında oynanacak. Sökespor'u takip eden iki takımın mücadelesinden çıkacak sonuç merakla bekleniyor.
Puan sıralamasında 4. durumdaki Didim Belediyespor'da geçtiğimiz hafta Antrenör Aslan Yavuz'un istifa etmesiyle kan kaybı yaşanıyor.
Zirvedeki takımlarla arasındaki puan farkını kapatıp, ilk üçe girmenin hesaplarını yapan Sağlıkspor'u konuk edecek olan Didim Belediyespor, kötü gidişe dur demek için saha avantajını kullanmaya çalışacak. İlk üçe girme mücadelesi veren Aydın Belediyespor da bugün İsabeyli Şırlanspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.